De Britse zangeres gaat meespelen in de Fifty Shades-film als de geadopteerde zus van hoofdpersonage Christian. Dat maakte Ora zelf bekend op maandag via Twitter.

Rita Ora vierde vorige week nog haar drieëntwintigste verjaardag en mag dus rekenen op een late verrassing. In een tweet liet ze weten gecast te zijn voor de Fifty Shades of Grey-film. In de film speelt de zangeres de geadopteerde zus Mia van het gecontesteerde hoofdpersonage Christian Grey. Voor Ora is het niet de eerste keer dat ze op een filmset staat, ze mocht al eens opdraven in de zesde Fast and The Furious-film.

De opnames van de film zijn ondertussen van start gegaan. Christian Grey, gespeeld door Jamie Dornan, en Anastasia Steele, een rol voor Dakota Johnson, werden al gespot in Vancouver waar de opnames plaatsvinden. Fifty Shades of Grey wordt rond Valentijn 2015 in de zalen verwacht. Fans van het genre zullen dus nog even geduld moeten uitoefenen. (AB)

De Britse zangeres gaat meespelen in de Fifty Shades-film als de geadopteerde zus van hoofdpersonage Christian. Dat maakte Ora zelf bekend op maandag via Twitter.Rita Ora vierde vorige week nog haar drieëntwintigste verjaardag en mag dus rekenen op een late verrassing. In een tweet liet ze weten gecast te zijn voor de Fifty Shades of Grey-film. In de film speelt de zangeres de geadopteerde zus Mia van het gecontesteerde hoofdpersonage Christian Grey. Voor Ora is het niet de eerste keer dat ze op een filmset staat, ze mocht al eens opdraven in de zesde Fast and The Furious-film.De opnames van de film zijn ondertussen van start gegaan. Christian Grey, gespeeld door Jamie Dornan, en Anastasia Steele, een rol voor Dakota Johnson, werden al gespot in Vancouver waar de opnames plaatsvinden. Fifty Shades of Grey wordt rond Valentijn 2015 in de zalen verwacht. Fans van het genre zullen dus nog even geduld moeten uitoefenen. (AB)