De Beckhams hebben 'Beckingham Palace' verkocht en een stadswoning gekocht in Londen voor de slordige som van 40 miljoen pond. Het stulpje wordt momenteel in orde gebracht voor het gezin. Hoewel de meeste gezinnen met jonge kinderen verhuizen van de stad naar het platteland, kiezen David en Victoria Beckham ervoor hun gezinsleven te verplaatsen naar het bruisende Londen.

Het power koppel verkocht hun woning en landgoed in Hertfordshire voor 12 miljoen pond en verhuist naar een stadswoning met alles erop en eraan. Het huis zou een aparte kamer voor de schoenen van Victoria bevatten en ook haar make-up en manicure kunnen voortaan binnenshuis gebeuren. Ook wordt er een kamer voorzien voor de kapper zodat het gezin 24/7 hun haar kan laten stylen zonder een voet buiten de deur te zetten. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam, dus worden er ook fitness- en massagekamers ingericht voor de Beckhams.

Het gezin heeft ook gedacht aan de autoverzameling van vaderlief. Zijn vierwielers krijgen hun eigen stekje in een ondergrondse garage verbonden aan het huis. En als de kroost buiten wil spelen, kunnen ze dat doen in hun privétuin.

De vier Beckham telgen krijgen hun eigen persoonlijke verdieping zodat ze zich naar hartenlust kunnen amuseren in hun nieuwe woonst.

Om het helemaal af te maken, krijgt het huis een privétunnel waarlangs het personeel en de bodyguards het huis kunnen betreden.

Het Londense stulpje is niet de enige woonst van het gezin. De Beckhams bezitten ook huizen in Los Angeles, Dubai en het zuiden van Frankrijk. (LP)

De Beckhams hebben 'Beckingham Palace' verkocht en een stadswoning gekocht in Londen voor de slordige som van 40 miljoen pond. Het stulpje wordt momenteel in orde gebracht voor het gezin. Hoewel de meeste gezinnen met jonge kinderen verhuizen van de stad naar het platteland, kiezen David en Victoria Beckham ervoor hun gezinsleven te verplaatsen naar het bruisende Londen. Het power koppel verkocht hun woning en landgoed in Hertfordshire voor 12 miljoen pond en verhuist naar een stadswoning met alles erop en eraan. Het huis zou een aparte kamer voor de schoenen van Victoria bevatten en ook haar make-up en manicure kunnen voortaan binnenshuis gebeuren. Ook wordt er een kamer voorzien voor de kapper zodat het gezin 24/7 hun haar kan laten stylen zonder een voet buiten de deur te zetten. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam, dus worden er ook fitness- en massagekamers ingericht voor de Beckhams. Het gezin heeft ook gedacht aan de autoverzameling van vaderlief. Zijn vierwielers krijgen hun eigen stekje in een ondergrondse garage verbonden aan het huis. En als de kroost buiten wil spelen, kunnen ze dat doen in hun privétuin. De vier Beckham telgen krijgen hun eigen persoonlijke verdieping zodat ze zich naar hartenlust kunnen amuseren in hun nieuwe woonst. Om het helemaal af te maken, krijgt het huis een privétunnel waarlangs het personeel en de bodyguards het huis kunnen betreden. Het Londense stulpje is niet de enige woonst van het gezin. De Beckhams bezitten ook huizen in Los Angeles, Dubai en het zuiden van Frankrijk. (LP)