'The Today Show' heeft aan Pippa Middleton gevraagd om hun verslaggeefster te worden in Groot-Brittannië. Pippa zou dan moeten berichten over het Britse koningshuis, koninklijke evenementen en ook een beetje over de zwangerschap van haar zus, Kate Middleton. Dat schrijft de Daily Mail.

'The Today Show', een Amerikaanse ochtendshow op NBC, zou Pippa Middleton (29) een lucratief contract onder haar neus hebben geschoven. Voor een bedrag van ongeveer 750.000 euro vraagt de Amerikaanse televisiezender aan Pippa om correspondent te worden in het Verenigd Koninkrijk en zou ze reportages moeten maken en updates geven over het Britse koningshuis en de zwangerschap van haar zus Kate Middleton. Al wil de zender vooral de nadruk leggen op officieel nieuws en officiële evenementen en zullen we nieuws over Kate Middleton meer tussen de lijntjes door moeten lezen.

In totaal zou Pippa Middleton vanaf 2013 twintig keer in de ochtendshow verschijnen. Het is niet de bedoeling dat Pippa haar eigen 'roddelrubriek' krijgt in de show, maar ze zou het officiële nieuws brengen met af en toe een kwinkslag. Het is niet de bedoeling van 'The Today Show' om via Pippa allerlei sappige details over het koningshuis te weten te komen. Zo zal ze niet praten over de verhuis van prins William en Kate naar Londen of de intieme details van de familie.

De Amerikaanse zender is ervan overtuigd dat de samenwerking met Pippa wel eens een succes zou kunnen worden. Sinds ze verscheen op het huwelijk van haar zus Kate is de populariteit van Pippa enkel maar gestegen. En sinds de aankondiging van Kate Middleton's zwangerschap is het Britse koningshuis weer een 'hot topic', ook in de Verenigde Staten. (LVR)

'The Today Show' heeft aan Pippa Middleton gevraagd om hun verslaggeefster te worden in Groot-Brittannië. Pippa zou dan moeten berichten over het Britse koningshuis, koninklijke evenementen en ook een beetje over de zwangerschap van haar zus, Kate Middleton. Dat schrijft de Daily Mail. 'The Today Show', een Amerikaanse ochtendshow op NBC, zou Pippa Middleton (29) een lucratief contract onder haar neus hebben geschoven. Voor een bedrag van ongeveer 750.000 euro vraagt de Amerikaanse televisiezender aan Pippa om correspondent te worden in het Verenigd Koninkrijk en zou ze reportages moeten maken en updates geven over het Britse koningshuis en de zwangerschap van haar zus Kate Middleton. Al wil de zender vooral de nadruk leggen op officieel nieuws en officiële evenementen en zullen we nieuws over Kate Middleton meer tussen de lijntjes door moeten lezen. In totaal zou Pippa Middleton vanaf 2013 twintig keer in de ochtendshow verschijnen. Het is niet de bedoeling dat Pippa haar eigen 'roddelrubriek' krijgt in de show, maar ze zou het officiële nieuws brengen met af en toe een kwinkslag. Het is niet de bedoeling van 'The Today Show' om via Pippa allerlei sappige details over het koningshuis te weten te komen. Zo zal ze niet praten over de verhuis van prins William en Kate naar Londen of de intieme details van de familie. De Amerikaanse zender is ervan overtuigd dat de samenwerking met Pippa wel eens een succes zou kunnen worden. Sinds ze verscheen op het huwelijk van haar zus Kate is de populariteit van Pippa enkel maar gestegen. En sinds de aankondiging van Kate Middleton's zwangerschap is het Britse koningshuis weer een 'hot topic', ook in de Verenigde Staten. (LVR)