De Britse actrice heeft in New York haar ja-woord gegeven aan Ned Rocknroll. Het is het derde huwelijk voor Winslet. Dat schrijft Daily Mail.

Kate Winslet (37) is in New York getrouwd met Ned Rocknroll. Het was een intieme plechtigheid met slechts enkele gasten. Zelfs de ouders van Kate werden pas op het allerlaatste moment ingelicht. Onder de aanwezige gasten was onder meer Leonardo DiCaprio, hij liep met Kate Winslet naar het altaar.

Derde keer, goede keer?

Voor Kate is dit al haar derde huwelijk, Ned Rocknroll (zijn echte naam is Abel Smith) trouwt voor de tweede keer. In de zomer van 2012 hebben Kate en Ned zich verloofd en nu zijn ze getrouwd in New York.

Het is niet de eerste keer dat Kate stiekem in het huwelijksbootje stapt: in 2003 trouwde ze met regisseur Sam Mendes, haar tweede man, in de Caraïben met enkel haar dochter Mia (11) en drie vrienden. Het koppel kreeg samen een zoon Joe in 2003, maar ze gingen in 2010 uit elkaar.

Eerder was Kate getrouwd, voor ze Sam Mendes leerde kennen, met Jim Threapleton. Ze vormden een koppel van 1997 tot 2001 en waren in totaal drie jaar getrouwd. Ze kregen samen een dochter, Mia. (LVR)

De Britse actrice heeft in New York haar ja-woord gegeven aan Ned Rocknroll. Het is het derde huwelijk voor Winslet. Dat schrijft Daily Mail. Kate Winslet (37) is in New York getrouwd met Ned Rocknroll. Het was een intieme plechtigheid met slechts enkele gasten. Zelfs de ouders van Kate werden pas op het allerlaatste moment ingelicht. Onder de aanwezige gasten was onder meer Leonardo DiCaprio, hij liep met Kate Winslet naar het altaar. Derde keer, goede keer? Voor Kate is dit al haar derde huwelijk, Ned Rocknroll (zijn echte naam is Abel Smith) trouwt voor de tweede keer. In de zomer van 2012 hebben Kate en Ned zich verloofd en nu zijn ze getrouwd in New York. Het is niet de eerste keer dat Kate stiekem in het huwelijksbootje stapt: in 2003 trouwde ze met regisseur Sam Mendes, haar tweede man, in de Caraïben met enkel haar dochter Mia (11) en drie vrienden. Het koppel kreeg samen een zoon Joe in 2003, maar ze gingen in 2010 uit elkaar. Eerder was Kate getrouwd, voor ze Sam Mendes leerde kennen, met Jim Threapleton. Ze vormden een koppel van 1997 tot 2001 en waren in totaal drie jaar getrouwd. Ze kregen samen een dochter, Mia. (LVR)