De verwachtingen voor het nieuwe magazine CR Fashion Book van Carine Roitfeld staan hooggespannen en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Er wordt druk gespeculeerd over het model die de eerste cover zal sieren en deze eer zou te beurt vallen aan it-model Kate Upton. Carine Roitfeld zou Kate Upton omschrijven als de 'nieuwe Lara Stone'. Kate Upton, die amper 20 jaar oud is, staat onder contract bij IMG Models en heeft al enkele campagnes achter de rug voor onder meer Guess en Bourke. Sinds ze in 2011 verscheen in Sports Illustrated Swimsuit Issue steeg niet enkel haar populariteit, maar trok ze ook de aandacht van merken als Victoria Secret en Beach Bunny Swimwear. Upton moest het vooral hebben van opvallende campagnes in weinig verhullende kledij. Zo staat ze op de cover van het juli-nummer van het tijdschrift GQ in niets meer dan een bikini en met een ijslolly in de hand. Ook een fotoshoot door Terry Richardson laat weinig aan de verbeelding over.

Maar het lijkt er nu op dat ze de stap wil zetten naar de high fashion en het niet enkel meer wil hebben van ondeugende looks of poses. Kate verscheen recent in Vogue en dit keer mét meer kledij dan enkel ondergoed. Ze werd zelfs zo erg ingeduffeld dat ze nog nauwelijks te herkennen was. Het model probeert op deze manier duidelijk een andere kant van zichzelf te tonen en laat de bikini's in de kast liggen. Carine Roitfeld ziet alvast potentieel in het jonge model en zou haar hebben gevraagd voor de cover van haar nieuwe magazine CR Fashion Book waarvan het eerste nummer in september wordt gelanceerd. (LVR)

De verwachtingen voor het nieuwe magazine CR Fashion Book van Carine Roitfeld staan hooggespannen en de geruchtenmolen draait op volle toeren. Er wordt druk gespeculeerd over het model die de eerste cover zal sieren en deze eer zou te beurt vallen aan it-model Kate Upton. Carine Roitfeld zou Kate Upton omschrijven als de 'nieuwe Lara Stone'. Kate Upton, die amper 20 jaar oud is, staat onder contract bij IMG Models en heeft al enkele campagnes achter de rug voor onder meer Guess en Bourke. Sinds ze in 2011 verscheen in Sports Illustrated Swimsuit Issue steeg niet enkel haar populariteit, maar trok ze ook de aandacht van merken als Victoria Secret en Beach Bunny Swimwear. Upton moest het vooral hebben van opvallende campagnes in weinig verhullende kledij. Zo staat ze op de cover van het juli-nummer van het tijdschrift GQ in niets meer dan een bikini en met een ijslolly in de hand. Ook een fotoshoot door Terry Richardson laat weinig aan de verbeelding over. Maar het lijkt er nu op dat ze de stap wil zetten naar de high fashion en het niet enkel meer wil hebben van ondeugende looks of poses. Kate verscheen recent in Vogue en dit keer mét meer kledij dan enkel ondergoed. Ze werd zelfs zo erg ingeduffeld dat ze nog nauwelijks te herkennen was. Het model probeert op deze manier duidelijk een andere kant van zichzelf te tonen en laat de bikini's in de kast liggen. Carine Roitfeld ziet alvast potentieel in het jonge model en zou haar hebben gevraagd voor de cover van haar nieuwe magazine CR Fashion Book waarvan het eerste nummer in september wordt gelanceerd. (LVR)