Het langbenige topmodel Karlie Kloss gaat samen met Britse denimlabel Frame een jeanscollectie ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue.

"Ik ben enorm groot en een broek vinden die past is iets waar ik al jaren mee worstel", zegt Karlie. "Mijn geheim wat betreft het dragen van te korte jeans is ze te combineren met laarzen."

Omdat ze de laatste jaren toch een voorkeur heeft voor goedzittende kledij, besloot ze twee broeken te ontwerpen voor Frame, die in juni gelanceerd zullen worden. Zowel de lichte skinny jeans als de donkere jeans met hoge taille zijn 102 cm lang en hebben een extra hoge waistband.

"Ik ben er van overtuigd dat er lange vrouwen zijn die heus wel een spijkerbroek kunnen vinden die past, maar in ieder geval hebben wij het perfecte paar gemaakt voor Karlie", zegt Jens Grede, een creatief directeur van Frame.

De Frame Denim Forever Karlie jeans collaboration ligt vanaf de eerste week van juni in de rekken en is online te koop bij onder meer Net-a-Porter. Voor de skinny betaal je 161 euro, voor de donkere jeans 169 euro. (RDM)

Het langbenige topmodel Karlie Kloss gaat samen met Britse denimlabel Frame een jeanscollectie ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue."Ik ben enorm groot en een broek vinden die past is iets waar ik al jaren mee worstel", zegt Karlie. "Mijn geheim wat betreft het dragen van te korte jeans is ze te combineren met laarzen." Omdat ze de laatste jaren toch een voorkeur heeft voor goedzittende kledij, besloot ze twee broeken te ontwerpen voor Frame, die in juni gelanceerd zullen worden. Zowel de lichte skinny jeans als de donkere jeans met hoge taille zijn 102 cm lang en hebben een extra hoge waistband. "Ik ben er van overtuigd dat er lange vrouwen zijn die heus wel een spijkerbroek kunnen vinden die past, maar in ieder geval hebben wij het perfecte paar gemaakt voor Karlie", zegt Jens Grede, een creatief directeur van Frame. De Frame Denim Forever Karlie jeans collaboration ligt vanaf de eerste week van juni in de rekken en is online te koop bij onder meer Net-a-Porter. Voor de skinny betaal je 161 euro, voor de donkere jeans 169 euro. (RDM)