Het Britse modelabel Burberry zou de Britse zangeres Adele benaderd hebben om samen een collectie te ontwerpen voor dames met een maatje meer. Dat schrijft The Daily Mail.

De creatieve directeur van Burberry, Christopher Bailey, zou de 'Rolling in the Deep'- zangeres gevraagd hebben om samen te werken met het modehuis. Volgens The Daily Mail wil Bailey samen met Adele en haar persoonlijke styliste Gaelle Paul stijlvolle kleding ontwerpen voor vrouwen met een maatje meer. De kleding moet de status van Adele als icoon voor stijlvolle vrouwen weerspiegelen. "Adele is altijd al geïnteresseerd geweest in mode. Ze weet exact welke kleren bij haar passen en wil graag betrokken worden bij het creatieve proces", vertelt een bron aan de Daily Mail.

Eerder werkten Adele en Bailey al samen voor het uitkiezen van enkele outfits van Burberry die de zangeres droeg tijdens een officieel evenement of uitreiking van een muziekprijs.

De onderhandelingen zouden druk aan de gang zijn, al zal Adele binnenkort iets heel anders aan haar hoofd hebben: ze bevalt binnenkort namelijk van haar eerste kindje. (LVR)

Het Britse modelabel Burberry zou de Britse zangeres Adele benaderd hebben om samen een collectie te ontwerpen voor dames met een maatje meer. Dat schrijft The Daily Mail. De creatieve directeur van Burberry, Christopher Bailey, zou de 'Rolling in the Deep'- zangeres gevraagd hebben om samen te werken met het modehuis. Volgens The Daily Mail wil Bailey samen met Adele en haar persoonlijke styliste Gaelle Paul stijlvolle kleding ontwerpen voor vrouwen met een maatje meer. De kleding moet de status van Adele als icoon voor stijlvolle vrouwen weerspiegelen. "Adele is altijd al geïnteresseerd geweest in mode. Ze weet exact welke kleren bij haar passen en wil graag betrokken worden bij het creatieve proces", vertelt een bron aan de Daily Mail. Eerder werkten Adele en Bailey al samen voor het uitkiezen van enkele outfits van Burberry die de zangeres droeg tijdens een officieel evenement of uitreiking van een muziekprijs. De onderhandelingen zouden druk aan de gang zijn, al zal Adele binnenkort iets heel anders aan haar hoofd hebben: ze bevalt binnenkort namelijk van haar eerste kindje. (LVR)