Actrice Kristen Stewart is het gezicht van het parfum Florabotanica van Balenciaga. Om de promotie van het parfum op volle toeren te laten draaien, zal Stewart een live chat houden op 18 oktober met fans van het merk. Wie naar de website van Balenciaga gaat, zal daar enkele vragen kunnen stellen aan Kristen.

Om zich wat beter te kunnen voorbereiden op de chatsessie, mochten er reeds onderwerpen doorgegeven worden wat heel wat vreemde en vooral persoonlijke vragen opleverde. Bekijk hier enkele van de bizarre vragen die Fashionista heeft gepubliceerd.

- Wanneer zal je beseffen dat Robert Pattinson je in leven houdt?
- Als je geblinddoekt in een botanische tuin vol met exotische bloemen zou worden achtergelaten, wat is de kans dat je het parfum Florabotanici binnen de minuut zou herkennen?
- Ga je trouwen met Robert Pattinson?
- Wat denk je van de groep 'Krisbian' (het effect dat Kristen Stewart heeft op een heteromeisje)?
- Je bent een grote hypocriet, want je hebt jaren verkondigd dat het fout was om je als actrice te verkopen aan een merk. Dus doe je het voor het geld?

Wij zijn alvast benieuwd welke vragen - of verwijten - Kristen Stewart nog naar het hoofd geslingerd zal krijgen op 18 oktober.


Actrice Kristen Stewart is het gezicht van het parfum Florabotanica van Balenciaga. Om de promotie van het parfum op volle toeren te laten draaien, zal Stewart een live chat houden op 18 oktober met fans van het merk. Wie naar de website van Balenciaga gaat, zal daar enkele vragen kunnen stellen aan Kristen. Om zich wat beter te kunnen voorbereiden op de chatsessie, mochten er reeds onderwerpen doorgegeven worden wat heel wat vreemde en vooral persoonlijke vragen opleverde. Bekijk hier enkele van de bizarre vragen die Fashionista heeft gepubliceerd. - Wanneer zal je beseffen dat Robert Pattinson je in leven houdt? - Als je geblinddoekt in een botanische tuin vol met exotische bloemen zou worden achtergelaten, wat is de kans dat je het parfum Florabotanici binnen de minuut zou herkennen? - Ga je trouwen met Robert Pattinson? - Wat denk je van de groep 'Krisbian' (het effect dat Kristen Stewart heeft op een heteromeisje)? - Je bent een grote hypocriet, want je hebt jaren verkondigd dat het fout was om je als actrice te verkopen aan een merk. Dus doe je het voor het geld? Wij zijn alvast benieuwd welke vragen - of verwijten - Kristen Stewart nog naar het hoofd geslingerd zal krijgen op 18 oktober.