De langverwachte samenwerking tussen Kenzo en H&M werd gisteravond met veel letterlijk tromgeroffel voorgesteld in een gigantische loods aan de Hudson rivier. Slechts twaalf modellen en heel wat dansers "liepen" mee in de show die veel weghad van een groots opgezette, humoristische dansshow onder leiding van Jean-Paul Goude. Ook na de presentatie werd het feest voortgezet.

"We willen dat mensen spontaan vrolijk worden wanneer ze deze collectie zien", zegt Kenzo-designer Carol Lim. Met een show als dit werd dat doel tenminste al bereikt.

(KS)

De langverwachte samenwerking tussen Kenzo en H&M werd gisteravond met veel letterlijk tromgeroffel voorgesteld in een gigantische loods aan de Hudson rivier. Slechts twaalf modellen en heel wat dansers "liepen" mee in de show die veel weghad van een groots opgezette, humoristische dansshow onder leiding van Jean-Paul Goude. Ook na de presentatie werd het feest voortgezet. "We willen dat mensen spontaan vrolijk worden wanneer ze deze collectie zien", zegt Kenzo-designer Carol Lim. Met een show als dit werd dat doel tenminste al bereikt. (KS)