Lingeriemerk Victoria's Secret is aangeklaagd door hun voormalige kousenleverancier Zephyrs. Zij menen dat de lingerieketen een contract - getekend in 2011- verbroken heeft omdat de afbeeldingen van Zephyrs gebruikt werden op de verpakking van hun eigen, goedkopere, nylonkousen. Dat meldt WWD.

Ze beschuldigen Victoria's Secret ervan dat ze kousen onwettig hebben geadverteerd en vragen een vergoeding van 15 miljoen dollar. Bovendien willen ze ook dat de verpakkingen van de nylonkousen in kwestie vervangen worden.

"Victoria's Secret heeft het product vervangen, maar de verpakking niet behalve dan dat er nu 'Made in Canada' opstaat", zegt Joseph Gioconda, de advocaat van Zephyr. Er is nog geen reactie gekomen van Victoria's Secret. (RDM)


Lingeriemerk Victoria's Secret is aangeklaagd door hun voormalige kousenleverancier Zephyrs. Zij menen dat de lingerieketen een contract - getekend in 2011- verbroken heeft omdat de afbeeldingen van Zephyrs gebruikt werden op de verpakking van hun eigen, goedkopere, nylonkousen. Dat meldt WWD.Ze beschuldigen Victoria's Secret ervan dat ze kousen onwettig hebben geadverteerd en vragen een vergoeding van 15 miljoen dollar. Bovendien willen ze ook dat de verpakkingen van de nylonkousen in kwestie vervangen worden. "Victoria's Secret heeft het product vervangen, maar de verpakking niet behalve dan dat er nu 'Made in Canada' opstaat", zegt Joseph Gioconda, de advocaat van Zephyr. Er is nog geen reactie gekomen van Victoria's Secret. (RDM)