Plezante planten: PUP

De Plezante & Uitzonderlijke plantenpop-up strijkt volgende weekend neer in Bar Chapel in Antwerpen. Van 29 november tot en met 1 december kan je er terecht voor kamerplanten met eigenzinnige en Pinterest-perfect uitstraling. Ideaal voor wie die traditionele sanseveria op de vensterbank stilaan beu dreigt te raken. Alle planten komen trouwens regelrecht van de kweker, het merendeel is Belgische teelt.

Kerkstraat 150, 2060 Antwerpen, pupplants.store

., Foto PUP
. © Foto PUP

Strak design: Bulthaup & Studio LoHo

Keramiek verwacht je vooral in de keuken, maar Studio LoHo bewijst dat het ook in de badkamer niet misstaat. Interieurarchitecten Jo Hoeven en Karel Loontjes staan bekend om hun simpele badkuipen en lavabo's gemaakt uit klei. Nog tot midden januari valt hun nieuwe collectie te bewonderen tussen de designkeukens van Bulthaup in de showroom in Brugge. Voor de gelegenheid vind je daar ook design van onder meer Carine Boxy, The Alfred Collection en Anouk Marcelis.

De pop-up is geopend van dinsdag tot zaterdag, Hoefijzerlaan 49, Brugge

., Studio Loho
. © Studio Loho

Belgische cadeautjes: A Better Blend

Voor het vierde jaar op rij zwaait A Better Blend tijdelijk de deuren open in Antwerpen. Hier moet je zijn voor al het betere werk van Belgische bodem. Zo vind je er onder andere de handtassen van Kaai, de sportkledij van Recto Verso, maar ook skincare van Go as U.R, design van Greenhouse en lekkers van The Mocktail Club. Met meer dan zestig merken is er aan keuze alvast geen gebrek.

A Better Blend, Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen, abetterblend.be

Plezante planten: PUPDe Plezante & Uitzonderlijke plantenpop-up strijkt volgende weekend neer in Bar Chapel in Antwerpen. Van 29 november tot en met 1 december kan je er terecht voor kamerplanten met eigenzinnige en Pinterest-perfect uitstraling. Ideaal voor wie die traditionele sanseveria op de vensterbank stilaan beu dreigt te raken. Alle planten komen trouwens regelrecht van de kweker, het merendeel is Belgische teelt. Kerkstraat 150, 2060 Antwerpen, pupplants.storeStrak design: Bulthaup & Studio LoHoKeramiek verwacht je vooral in de keuken, maar Studio LoHo bewijst dat het ook in de badkamer niet misstaat. Interieurarchitecten Jo Hoeven en Karel Loontjes staan bekend om hun simpele badkuipen en lavabo's gemaakt uit klei. Nog tot midden januari valt hun nieuwe collectie te bewonderen tussen de designkeukens van Bulthaup in de showroom in Brugge. Voor de gelegenheid vind je daar ook design van onder meer Carine Boxy, The Alfred Collection en Anouk Marcelis. De pop-up is geopend van dinsdag tot zaterdag, Hoefijzerlaan 49, Brugge Belgische cadeautjes: A Better Blend Voor het vierde jaar op rij zwaait A Better Blend tijdelijk de deuren open in Antwerpen. Hier moet je zijn voor al het betere werk van Belgische bodem. Zo vind je er onder andere de handtassen van Kaai, de sportkledij van Recto Verso, maar ook skincare van Go as U.R, design van Greenhouse en lekkers van The Mocktail Club. Met meer dan zestig merken is er aan keuze alvast geen gebrek. A Better Blend, Beddenstraat 2, 2000 Antwerpen, abetterblend.be