Shopping: maak je lichaam 'kaftan klaar'

Shopping: maak je lichaam 'kaftan klaar'
Kiwi © .

'Is jouw lichaam al klaar voor de zomer?' is een vraag die stoom uit onze oren doet komen. Uiteraard is het dragen van een bikini niet altijd even comfortabel of leuk, maar vrouwenbladen en fitnesscentra die erop hameren dat we nog 100 situps verwijderd zijn van het perfecte bikinilichaam geven vrouwen onterecht het gevoel dat vetrollen en cellulitis niet welkom zijn op het strand.

Sporten kan erg bevrijdend aanvoelen, maar ook wie geen tijd of zin heeft om al haar vrije tijd door te brengen in de sportschool heeft het recht zich in een bikini te hullen.

De enige vragen die je jezelf moet stellen zijn: 'heb ik een lichaam?' en 'heb ik een bikini?'. Wanneer de antwoorden in beide gevallen 'ja' zijn, kan u ervan op aan dat u beschikt over een bikinilichaam. Klaar voor de zomer? We were born ready.

Zon? Tuniek aan!

Een kaftan beschermt ons tegen Uv-straling, voelt heerlijk zacht tegen onze huid, bestaat in allerlei kleuren, maten en vormen en zorgt ervoor dat we op ieder moment een winkel kunnen binnenstappen zonder het gevoel te hebben naakt rond te lopen. Het lichaam in orde brengen voor het dragen van een kaftan bestaat uit zonnecrème smeren op de onbedekte plaatsen, leuke flipflops aantrekken en eventueel zorgen voor bijhorende nagellak. Het moet niet altijd moeilijk zijn. (LP)

Kaftan © .

Alice & You (49.31 euro)

Kaftan © .

Asos (35.61 euro)

Kaftan © .

Asos (52 euro)

Kaftan © .

Ella Luna

Kaftan © .

Essentiel (235 euro)

Kaftan © .

Essentiel (145 euro)

Kaftan © .

Free People (134.24 euro)

Kaftan © .

Maison de Marrakech (81.80 euro)

Kaftan © .

Maison de Marrakech (44.90 euro)

Kaftan © .

People Tree (122.70 euro)

Kaftan © .

Seafolly (64.38 euro)

Kaftan © .

Kiwi Saint Tropez (89 euro)

Kaftan © .

Traffic People (52.05 euro)