Wie aan de gewone solden niet genoeg heeft, kan tijdens de eerste soldenweek - van 3 tot 9 januari - vanuit Brussel de bus nemen naar Maasmechelen Village, waar dan bovenop de outletprijs nog een keer 50 procent korting geldt. De Shopping Express doet voor de gelegenheid ook de helft van de prijs, en rijdt u voor 10 euro ipv 20 euro naar het Limburgse outletdorp.

Een saaie busrit wordt het geenszins, want u krijgt onderweg een champagnereceptie en muzikaal entertainment. Een modefilm en modemagazines bezorgen u alvast inspiratie om uw koopjesjacht voor te bereiden.

Maasmechelen telt meer dan 100 designerboetieks en 150 merken. Onder meer Versace, Hugo Boss, Juicy Couture, Karen Millen, BCBG, L'Occitane doen er hun overstock van de hand. Handig om weten: Maasmechelen is ook op zondag open.

AH.

Shopping Express van Brussel: Prijs : 10 euro voor volwassenen, kinderen van 2 tot 11 jaar reizen gratis.

Opstapplaats: Grasmarkt 82, Brussel

Vertrek Brussel 10u00
Maasmechelen Village 11u30

Terugkeer 17u
Brussel 18u30

Op de heen en terug Shuttle krijgen shoppers 2 vouchers: 1 gratis ticket voor zichzelf, te gebruiken in periode naar keuze, + 1 gratis ticket voor een vriend, enkel te gebruiken tijdens de eerste week van de solden.

Wie aan de gewone solden niet genoeg heeft, kan tijdens de eerste soldenweek - van 3 tot 9 januari - vanuit Brussel de bus nemen naar Maasmechelen Village, waar dan bovenop de outletprijs nog een keer 50 procent korting geldt. De Shopping Express doet voor de gelegenheid ook de helft van de prijs, en rijdt u voor 10 euro ipv 20 euro naar het Limburgse outletdorp. Een saaie busrit wordt het geenszins, want u krijgt onderweg een champagnereceptie en muzikaal entertainment. Een modefilm en modemagazines bezorgen u alvast inspiratie om uw koopjesjacht voor te bereiden. Maasmechelen telt meer dan 100 designerboetieks en 150 merken. Onder meer Versace, Hugo Boss, Juicy Couture, Karen Millen, BCBG, L'Occitane doen er hun overstock van de hand. Handig om weten: Maasmechelen is ook op zondag open. AH.Shopping Express van Brussel: Prijs : 10 euro voor volwassenen, kinderen van 2 tot 11 jaar reizen gratis. Opstapplaats: Grasmarkt 82, Brussel Vertrek Brussel 10u00 Maasmechelen Village 11u30 Terugkeer 17u Brussel 18u30 Op de heen en terug Shuttle krijgen shoppers 2 vouchers: 1 gratis ticket voor zichzelf, te gebruiken in periode naar keuze, + 1 gratis ticket voor een vriend, enkel te gebruiken tijdens de eerste week van de solden.