Verschillende winkels in ons land pakten al uit met de populaire onderhemdjes. Nu opent het Belgische kledingmerk in de thuisstad Brussel de eerste Marcel-boetiek.

Nonchalant op een jeans of op een shortje is de singlet, in klassiek wit of in een trendy kleurtje, het ultieme bovenstuk voor deze zomer. Toch lijkt het onderhemdje nooit helemaal weggeweest. De Amerikaanse acteur Al Pacino was in de jaren zeventig in de maffiafilm 'The Godfather' al te zien in een marcelleke. Ook in de jaren tachtig en negentig werd de tanktop regelmatig gespot. Onlangs sierde de Belgische zangeres Axelle Red nog de cover van het Pink Ribbon-magazine in een wit marcelleke.

Het Belgische merk 'Le Fabuleux Marcel de Bruxelles' heeft toch een aandeel in de stijgende populariteit van het niemendalletje. Ze vestigden zich in onze hoofdstad en hadden maar één doel; de beste Marcel van de wereld maken. Dat lijken ze nu stilaan bereikt te hebben. De verschillende ontwerpen, met elk een eigen naam, worden geprezen om hun fantastische snit. Het kledingmerk ontwerpt zowel voor vrouwen, heren als kinderen. Naast tanktops, vindt u er ook T-shirts, topjes en jurkjes terug.

Tiffany Philips

'Le Fabuleux Marcel de Bruxelles', officiële opening op 3 juni. Varkensmarkt 8, 1000 Brussel

Verschillende winkels in ons land pakten al uit met de populaire onderhemdjes. Nu opent het Belgische kledingmerk in de thuisstad Brussel de eerste Marcel-boetiek.Nonchalant op een jeans of op een shortje is de singlet, in klassiek wit of in een trendy kleurtje, het ultieme bovenstuk voor deze zomer. Toch lijkt het onderhemdje nooit helemaal weggeweest. De Amerikaanse acteur Al Pacino was in de jaren zeventig in de maffiafilm 'The Godfather' al te zien in een marcelleke. Ook in de jaren tachtig en negentig werd de tanktop regelmatig gespot. Onlangs sierde de Belgische zangeres Axelle Red nog de cover van het Pink Ribbon-magazine in een wit marcelleke. Het Belgische merk 'Le Fabuleux Marcel de Bruxelles' heeft toch een aandeel in de stijgende populariteit van het niemendalletje. Ze vestigden zich in onze hoofdstad en hadden maar één doel; de beste Marcel van de wereld maken. Dat lijken ze nu stilaan bereikt te hebben. De verschillende ontwerpen, met elk een eigen naam, worden geprezen om hun fantastische snit. Het kledingmerk ontwerpt zowel voor vrouwen, heren als kinderen. Naast tanktops, vindt u er ook T-shirts, topjes en jurkjes terug. Tiffany Philips'Le Fabuleux Marcel de Bruxelles', officiële opening op 3 juni. Varkensmarkt 8, 1000 Brussel