Rihanna treedt in de voetsporen van Charlize Theron, Natalie Portman en Jennifer Lawrence als ambassadrice van Dior. Het Franse label heeft met deze verzameling artiesten een modellenclubje bijeen gesprokkeld om u tegen te zeggen.

De campagne waarin Rihanna geïntroduceerd wordt als nieuw gezicht voor Dior werd op de gevoelige plaats vastgelegd door Steven Klein. Het team trok naar Versailles voor een 'Secret Garden'-film met RiRi in de hoofdrol.

Dior koos voor de zangeres omwille van haar edgy karakter. 'Ze bezit een zekere elegantie en ze heeft iets heel verrassends in zich. Dat onverwachte sprak ons aan,' licht Sidney Toledano van Dior toe.

Het nummer 'Only If For a Night' van Rihanna wordt de soundtrack voor de reclamefilm die bij de campagnebeelden hoort. Op 18 mei wordt de volledige kortfilm op de wereld losgelaten. Ontdek hieronder alvast de teaser. (LP)

Rihanna treedt in de voetsporen van Charlize Theron, Natalie Portman en Jennifer Lawrence als ambassadrice van Dior. Het Franse label heeft met deze verzameling artiesten een modellenclubje bijeen gesprokkeld om u tegen te zeggen. De campagne waarin Rihanna geïntroduceerd wordt als nieuw gezicht voor Dior werd op de gevoelige plaats vastgelegd door Steven Klein. Het team trok naar Versailles voor een 'Secret Garden'-film met RiRi in de hoofdrol. Dior koos voor de zangeres omwille van haar edgy karakter. 'Ze bezit een zekere elegantie en ze heeft iets heel verrassends in zich. Dat onverwachte sprak ons aan,' licht Sidney Toledano van Dior toe. Het nummer 'Only If For a Night' van Rihanna wordt de soundtrack voor de reclamefilm die bij de campagnebeelden hoort. Op 18 mei wordt de volledige kortfilm op de wereld losgelaten. Ontdek hieronder alvast de teaser. (LP)