De in 2008 opgerichte Zweedse sokkenkoning Happy Socks heeft vanaf het begin al de juiste stappen gezet om de voeten van de mensen te veroveren. Na verschillende samenwerkingen, waarvan de laatste met Snoop Dogg, breiden ze nu hun gigantische aanbod sokken uit met een collectie in samenwerking met Pharrell Williams. Dit belooft veel goeds want Pharrell is geen groentje in de modewereld. In 2003 ging hij de samenwerking aan met Japans mode-icoon Nigo, wat resulteerde in de inmiddels wereldwijd erkende mannenlabels Billionaire Boys Club en ICECREAM.

.
© .

Happy Socks x Billionaire Boys Club

Samen lanceren de merken nu een sokken- en onderbroekenlijn. De lijn bevat unisex sokken en mannenondergoed in drie verschillende prints: de Starfield, Diamond and Dollar en de Classic Helmet. Zowel de sokken als het ondergoed zijn individueel of per drie in een exclusieve giftbox verkrijgbaar. De prijzen van een paar sokken is 10 euro, voor een set van drie betaal je 29,95 euro. De onderbroeken kosten 25 euro elks en een giftbox met drie exemplaren heb je voor 70 euro. De sokken liggen vanaf midden juli in de exclusievere Belgische sokkenwinkels: je hebt dus nog even tijd om te sparen.

(MvdW)

De in 2008 opgerichte Zweedse sokkenkoning Happy Socks heeft vanaf het begin al de juiste stappen gezet om de voeten van de mensen te veroveren. Na verschillende samenwerkingen, waarvan de laatste met Snoop Dogg, breiden ze nu hun gigantische aanbod sokken uit met een collectie in samenwerking met Pharrell Williams. Dit belooft veel goeds want Pharrell is geen groentje in de modewereld. In 2003 ging hij de samenwerking aan met Japans mode-icoon Nigo, wat resulteerde in de inmiddels wereldwijd erkende mannenlabels Billionaire Boys Club en ICECREAM. Happy Socks x Billionaire Boys ClubSamen lanceren de merken nu een sokken- en onderbroekenlijn. De lijn bevat unisex sokken en mannenondergoed in drie verschillende prints: de Starfield, Diamond and Dollar en de Classic Helmet. Zowel de sokken als het ondergoed zijn individueel of per drie in een exclusieve giftbox verkrijgbaar. De prijzen van een paar sokken is 10 euro, voor een set van drie betaal je 29,95 euro. De onderbroeken kosten 25 euro elks en een giftbox met drie exemplaren heb je voor 70 euro. De sokken liggen vanaf midden juli in de exclusievere Belgische sokkenwinkels: je hebt dus nog even tijd om te sparen.(MvdW)