Mary-Kate en Ashley Olsen worden de nieuwe designers van Superga, het sneakerlabel van schoenenontwerper Steve Madden. De Olsenzusjes zitten niet stil. Na het ontwerpen van verschillende kledinglijnen als The Row, Olsenboye en Elizabeth & James, werden ze nu ook door de Amerikaanse schoenenontwerper Steve Madden gevraagd als ontwerpers voor zijn sneakerlabel.

"De Olsens zijn trendsetters, mensen letten op wat ze dragen en wat ze denken." vertelde Madden aan het magazine Footwear News.

De tweeling zal de volgende zomercollectie 2012 voor Maddens sneakerlabel Superga tekenen. Daarnaast zullen ze alle creatieve en commerciële stappen van het label opvolgen en inspraak hebben in de distributie. De lijn wordt in het voorjaar van 2012 uitgebracht. (AH)

Mary-Kate en Ashley Olsen worden de nieuwe designers van Superga, het sneakerlabel van schoenenontwerper Steve Madden. De Olsenzusjes zitten niet stil. Na het ontwerpen van verschillende kledinglijnen als The Row, Olsenboye en Elizabeth & James, werden ze nu ook door de Amerikaanse schoenenontwerper Steve Madden gevraagd als ontwerpers voor zijn sneakerlabel. "De Olsens zijn trendsetters, mensen letten op wat ze dragen en wat ze denken." vertelde Madden aan het magazine Footwear News. De tweeling zal de volgende zomercollectie 2012 voor Maddens sneakerlabel Superga tekenen. Daarnaast zullen ze alle creatieve en commerciële stappen van het label opvolgen en inspraak hebben in de distributie. De lijn wordt in het voorjaar van 2012 uitgebracht. (AH)