De duurzame collectie van H&M ligt volledig in lijn van de ideologie van Olivia Wilde. 'Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. De collectie van H&M toont dat duurzaam ook stijlvol kan zijn,' vertelde de actrice over haar samenwerking. De actrice richtte de filantropische website Conscious Commerce op en steunt heel wat milieuvriendelijke initiatieven. Het is dan ook geen verrassing dat ze deze uitdaging als gezicht van H&M Conscious Exclusive aannam.

In het verleden was Amber Valetta al het gezicht voor de duurzame lijn. Olivia Wilde volgt haar nu op.

De nieuwe duurzame collectie van H&M zal vanaf 16 april te vinden zijn in de winkels van de keten en via de webshop. We mogen heel veel jurken en handgetekende prints verwachten, liet H&M weten. (LP)

De duurzame collectie van H&M ligt volledig in lijn van de ideologie van Olivia Wilde. 'Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. De collectie van H&M toont dat duurzaam ook stijlvol kan zijn,' vertelde de actrice over haar samenwerking. De actrice richtte de filantropische website Conscious Commerce op en steunt heel wat milieuvriendelijke initiatieven. Het is dan ook geen verrassing dat ze deze uitdaging als gezicht van H&M Conscious Exclusive aannam. In het verleden was Amber Valetta al het gezicht voor de duurzame lijn. Olivia Wilde volgt haar nu op. De nieuwe duurzame collectie van H&M zal vanaf 16 april te vinden zijn in de winkels van de keten en via de webshop. We mogen heel veel jurken en handgetekende prints verwachten, liet H&M weten. (LP)