United Colors of Benetton opent pop-up shop

De modeweek was de ideale gelegenheid om hun vernieuwde visie naar voor te brengen.

De modeweken lenen er zich uitstekend toe om je merk extra in de kijker te zetten. Pop-up shops en speciale evenementen worden dan ook aan de lopende band georganiseerd en ook United Colors of Benetton maakt gretig gebruik van deze week om zijn vernieuwde visie extra te profileren.

De pop-up shop is opgericht in hartje Soho en combineert kunst met mode. Niet alleen kan je er terecht voor de nieuwe wintercollectie maar je kan ook genieten van kunstwerken van de artiesten van Fabrica. De winkel opende de deuren op de eerste dag van de modeweek van New York, maar blijft nog open tot eind december van dit jaar. Het is dus geen tijdelijk fenomeen zoals de pop-up shops van Woolite en Bobbi Brown, die na de modeweek ook weer meteen de deuren sluiten.

De winkel is een getransformeerde garage die verbonden was met een tankstation en biedt dus een unieke locatie voor de breiwaren van Benetton. De collecties zijn gecreerd door You Nguyen, de creatieve directeur van Benetton en zijn ook in de winkel opgedeeld per kleurenpallet, wat de shoppingsessie voor ons heel wat efficiënter maakt. Wie dus nog een bezoekje wilt brengen aan de pop-up shop kan dat nog doen tot eind december in de Crosby Street in New York.

Renske De Maesschalck, verslaggever in New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content