New Look zoekt talent in Brussel

Zaterdag 10 september organiseert het Britse modemerk New Look een casting voor zijn winkel in de Nieuwstraat.

Zaterdag 10 september organiseert het Britse modemerk New Look een casting voor zijn winkel in de Nieuwstraat. De uitgelezen kans voor opkomende modellen en andere modefanaten om zich van hun beste kant te laten zien en voor één lucky lady om het nieuwe gezicht van New Look te worden.

Vanaf 2006 en de opening van zijn eerste boetiek in Europa, heeft New Look zich geworpen op de prêt-à -porter modemarkt met originele stijlen en lage prijzen.

Met dit evenement geeft New Look zichzelf de kans om te gaan shoppen, niet voor kleding maar wel voor nieuw talent. Eén schone onbekende zal namelijk worden gekroond tot het nieuwe gezicht van het Britse merk.

Het principe van de casting is simpel. Tussen 11u en 17u worden de modellen in spe verwacht voor de New Look winkel (Nieuwstraat 39). Daar moeten ze de aanwezige fotograaf omverblazen met hun meest verleidelijke pose.

Naast de zoektocht naar het volgende New Look model, zullen verschillende prijzen worden weggeschonken, waaronder een cadeaucheque van 100 euro.

Levifweekend.be/VF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content