Magic Knickers van Trinny & Susannah nu ook in België

Stijlduo Trinny & Susannah lanceert zijn Magic Knickers in BelgiÔ.

De figuurcorrigerende slips en panty’s van het populaire Britse stijlduo Trinny & Susannah -bij ons te zien op Vitaya- kennen in Groot-BrittanniÔeen enorm succes. Nu hopen ze het continent te veroveren. De twee lanceren hun Magic Knickers in ons land, samen met het Belgische bedrijf Cette.

De kritische stijladviseurs zijn ervan overtuigd dat een fantastisch uiterlijk niets te maken heeft met perfecte maten, maar alles met zelfkennis. Looking stylish is not about following fashion, losing weight, being rich or succumbing to the knife. It’s about dressing to show off what you love and hiding what you loathe about your body, luidt hun motto. En om dat te doen, speelt de keuze van het juiste ondergoed een bepalende rol. Dat zette het duo ertoe aan de naadloze Magic Knickers te ontwikkelen. Deze figuurcorrigerende slips en panty’s liften de bips, maken de buik plat of slanken dijen af. Over het Kanaal zijn ze nu twee jaar op de markt en een schot in de roos.

De Magic Knickers bestaan in zes verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen corrigerende werking. Ze kosten tussen de 32 en 50 euro en zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Ann Heylens.

Verkoopsinfo: 053/85.95.34 of online te koop via www.silkinabox.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content