Maak je klaar voor het Antwerp Fashion Festival

© Facebook

Antwerpen is een echte modestad en zet dit imago nog eens extra in de verf met het ‘Antwerp Fashion Festival’. Tijdens dit tweedaagse festival, op 13 en 14 september, vinden in de binnenstad tal van activiteiten plaats.

Antwerpen is een echte modestad en zet dit imago nog eens extra in de verf met het ‘Antwerp Fashion Festival’. Tijdens dit tweedaagse festival vinden in de binnenstad tal van activiteiten plaats.

Modestad Antwerpen opent haar ‘fashionable doors’ voor het grote publiek op 13 en 14 september. Iedereen die gek is op mode kan dit weekend terecht in de stad. Er zijn verschillende winkels waar je tijdens het shoppen een glaasje wordt aangeboden, er modeshows plaatsvinden, je een geschenkje krijgt of er kortingen op de collecties zijn. Daarnaast worden er nog tal van andere activiteiten georganiseerd.

Zo kan je je hartje ophalen tijdens de ‘Bloggers Closet Sale’, een grote kledingverkoop georganiseerd door de blogster achter ‘Dogs and Dresses’. Onder meer Polienne, Joliette en The Merrymakers zullen er kleding, uit hun eigen kleerkast, verkopen en we zijn ervan overtuigd dat dit een waar succes zal worden. (Op vrijdag 13/9 van 17u tot 22u en op 14/9 van 10u tot 18u, Happaertstraat 27 in Antwerpen).

Ben je toch nog niet helemaal zeker over je eigen kledingstijl? Twijfel je soms aan een bepaalde outfit? Ook daarvoor kan je op dit festival terecht. Je kan namelijk gebruik maken van een stylist, die zal luisteren naar jouw persoonlijke verhaal en jou tips en advies geeft over wat en wat niet bij jou past. Daarnaast worden er ook nog verschillende workshops georganiseerd waaronder warderobe planning, het aankleden van een mannequin of een heuse make-up workshop door ‘Sois belle et tais toi’.

Op zaterdag 14 september wordt er een casting voor nieuwe modellen georganiseerd. Voor meer informatie rond deze activiteit, kan je surfen naar www.incufashion.be.

Gedurende het tweedaagse modefestival zijn er ook een heel aantal vaste activiteiten waaronder streetstyling, een make-up room, een champagnebar, photoboot of een instagramwedstrijd.

Bovenstaande opsomming is maar een greep uit het ruime aanbod van het tweedaagse modefestival in Antwerpen. Voor het volledige programma op 13 en 14 september kan je terecht op de website www.antwerpfashionfestival.com.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content