In de archieven van Diane Von Furstenberg met Natalie Joos (video)

© Vimeo/Natalie Joos

De Belgische blogster en styliste Natalie Joos ging op visite bij ontwerpster Diane Von Furstenberg en maakte deze opmerkelijke video.

De Belgische blogster en styliste Natalie Joos ging op visite bij ontwerpster Diane Von Furstenberg en maakte deze opmerkelijke video.

Natalie Joos, die ook steeds aanwezig is op de officiële modeweken, dook voor deze bijzondere video in de uitgebreide kleerkast van mode-grootheid Diane Von Furstenberg (66). Hiervoor bracht Joos drie modellen mee naar het huis van Von Furstenberg in Conneticut, namelijk Tali Lennox, Laura Love en Elizabeth Gilpin. We zien verschillende ontwerpen van Von Furstenberg de revue passeren, waaronder de wereldberoemde wrap-dress. Het is een opmerkelijke video, omdat er voor het eerst iemand in de archieven van de ontwerpster mag gaan grasduinen.

Over deze wrapp-dress, die volgend jaar veertig kaarsjes mag uitblazen, geeft de ontwerpster nog een woordje uitleg in de video. Zo vertelt ze dat ze door de wrapp-dress haar persoonlijke Amerikaanse droom kon beleven. Ook geeft ze uitleg over de opvallende kleuren die ze steeds kiest voor haar kledingstukken.

Je kan de video en de uitgebreide fotoreportage bekijken op de blog van Natalie Joos, Tales of Endearment. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content