Hunkemöller stelt valentijnscollectie voor in luxebordeel

Annelien Boens

Op donderdagavond stelde het Nederlandse lingerielabel Hunkemöller zijn ‘stoute’ valentijnscollectie voor op een al even ‘stoute’ locatie, de voormalige ‘gentlemen’s club’ Yab Yum in Amsterdam. De setjes zijn sexy maar tegelijk übervrouwelijk.

Op donderdagavond stelde het Nederlandse lingerielabel Hunkemöller zijn ‘stoute’ valentijnscollectie voor op een al even ‘stoute’ locatie, de voormalige ‘gentlemen’s club’ Yab Yum in Amsterdam. De setjes zijn sexy maar tegelijk übervrouwelijk.

De ‘Private Collection’ van Hunkemöller is de ietwat spicy lingerielijn die net dat tikkeltje verleidelijker is dan de andere collecties van het label. Ter gelegenheid van de lancering van de speciale valentijnscollectie, een onderdeeltje van die Private Collection, wilde Hunkemöller nog eens bewijzen dat het af en toe wat sexier mag.

De private club Yab Yum was tot 2008 een luxebordeel, maar werd in september 2013 omgetoverd tot een museum. Deze exclusieve, voormalige, gentlemen’s club was op donderdag het decor van de collectievoorstelling. Een collectie die perfect past in de boudoirstijl van het bordeel, dat wereldwijde bekendheid genoot bij heel wat sterren en artiesten. De voormalige manager en rechterhand van de eigenaar, Mitch, vertelde de aanwezige gasten in geuren en kleuren de verhalen van het roemrijke verleden van Yab Yum.

De sexy lingeriesetjes, die het label ter ere van valentijn in de winkels brengt, zijn felroze, zwart en rood. Het collectie behoudt het evenwicht tussen vrouwelijk met erg mooie pasvormen én erg verleidelijk. Verleidelijk als in een slipje waarvan de achterkant enkel uit sierlijke lintjes bestaat of een beha waarvan de cup slechts gedeeltelijk de borst bedekt. Ook zijn er enkele goodies aan het aanbod toegevoegd, zoals zweepjes en oogmaskertjes.

De komende maanden worden nog meer lingeriesetjes aan de Private Collection toegevoegd. Het hoofd van de designafdeling van Hunkemöller, Zoë Price-Smith, verklaart het succes van de lijn. ”De Private Collection sluit aan op de trend van verleidelijke ensexy lingerie. Na het grote succes van ‘Fifty shades of Grey’ hebben we een enorme hype opgemerkt rondom spicy sets. Onze Private Collection is ontworpen vanuit een kleurenpalet met fel roze, rood en zwart. Vergeet ook niet de gedurfde uitsparingen, strikjes en kanten details die het nog verleidelijker maken.’ (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content