Fotografenduo Inez en Vinoodh lanceert kledinglijn

© Reuters

Het beroemde Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin lanceert in de nabije toekomst een kledinglijn.

Het beroemde Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin lanceert in de nabije toekomst een kledinglijn.

Nadat Inez en Vinoodh de succesvolle juwelenlijn Pretty Much Everything op de markt hebben gebracht, kriebelt het naar meer. Het duo plant daarom de lancering van een modelijn die in het najaar in de winkels zal liggen.

‘Ik kan er nog niets over zeggen, maar het wordt verwacht in het najaar,’ teasde Van Lamsweerde over de collectie. ‘Net zoals bij onze juwelenlijn, zal de modecollectie zaken bevatten die wij persoonlijk missen bij andere labels,’ aldus de fotografe. Ze licht verder toe over de beweegredenen van de lancering: ‘We hebben zoveel geleerd van alle fantastische mensen waar we de voorbije jaren mee samenwerkten gedurende de voorbije jaren. Iedereen geeft ons constant interessante input en dat is echt geweldig. We dachten dus: ‘Waarom ook niet?”

Het fotografenduo, dat ook in het dagelijkse leven een paar vormt, is al actief sinds 1986. Ze fotografeerden al een legio aan campagnes, voor onder andere Yves Saint Lautent, Miu Miu, Gaultier, Chanel en tal aan belangrijke modebladen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content