Casting director Shaun Beyen kiest zijn drie favoriete Belgische modellen

© .

Shaun Beyen (30) is casting director voor merken als Maison Margiela, Chalayan en Gareth Pugh en heeft dus oog voor talent. Hij prijkt op nummer 30 in De 30 onder 30 van Knack Weekend.

1. KAITO DEFOORT. Zeventienjarige Belg met Japanse roots. Liep pas dit seizoen zijn eerste defil├ęs, maar mocht daarvoor wel al voor de lens staan van de Belgische topfotograaf Pierre Debusschere. Wordt ook door de New York Times getipt als one to watch.

2. LAURENS POUCHELE. Jonge West-Vlaming met een mooi palmares. Hij debuteerde in Londen voor Craig Green, een show die Beyen castte, en mag daar sinds de mannenmodeweek in januari onder andere Dior, Fendi en Louis Vuitton aan toevoegen.

3. MANON VAN VYVE. Een half jaar geleden werd deze achttienjarige schone gescout op straat door een Parijs modellenbureau. Ze liep nog geen shows, want te druk met school, maar scoorde wel al een shoot voor Vogue Mexico en Hercules Magazine, waarvoor Beyen haar onlangs boekte. Haar handelsmerk: een schoonheidsvlekje op haar bovenlip.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content