Belgische illustratoren aan de slag met kleding fred + ginger

Eva Mouton voor fred + ginger © Eva Mouton

Vincent Bal, Eva Mouton en Julie Vangeel maakten exclusieve tekeningen voor het kledingmerk.

Vanaf deze week gaan drie bekende Belgische illustratoren aan de slag met de kleding van fred + ginger. Ze kiezen hun favoriete stuks uit de collectie en maken een exclusieve tekening voor fred + ginger.

Vincent Bal

Vincent Bal is een Belgische filmregisseur en illustrator. Zijn bekendste films zijn Brabançonne en Minoes (naar het boek van Annie M.G. Schmidt), als illustrator staat hij gekend voor zijn shadowology, waar hij gebruik maakt van de schaduw van een object om een tekening te maken. Zijn werk wordt internationaal gevolgd en er is al een boek verschenen van zijn werk.

Eva Mouton

Eva Mouton is een Belgische illustrator en cartoonist. Ze verwierf bekendheid door haar getekende column Eva’s gedacht, die sinds 2011 wekelijks in De Standaard verschijnt. Ondertussen verschenen er boeken (Tante Teefje, Ik Heet Jan en Ben Niets Bijzonder…) en maakt ze originele muurtekeningen, meestal met een speciale verschijning van goudvis Henkie en haar twee poezen.

Julie Vangeel

Julie Vangeel is freelance illustratrice en graphic designer, ze studeerde in 2013 af bij Sint Lucas. Ze werkt voor verschillende merken en staat gekend voor haar kleurige en fantasierijke illustraties. Afgelopen zomer lanceerde ze samen met Lannoo en Wonderweekend een eerste boek en ze werkt momenteel aan haar eerste prentenboek. Bij fred + ginger kennen ze haar goed, zo maakte ze de illustratie voor de kadobon.

WINACTIE

Om kans te maken op een van de outfits plaats je een creatieve reactie onder de illustratie op de Instagram of Facebook pagina van Fred + Ginger. Elke week wordt de leukste reactie beloond met een favoriete kledingstuk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content