"Niemand verdient dit meer", aldus de Blasio. "Oscar de la Renta was een gigant in deze industrie, en een onmisbaar deel van het DNA van New York." Welke street, avenue of boulevard voortaan vooraf gegaan zal worden door 'de la Renta' werd nog niet bekendgemaakt.

Wel liet de Blasio weten dat de stad hun bijdrage van vijf miljoen dollar aan het Made in New York fonds - in leven geroepen om de mode-industrie van de stad te ondersteunen - zal verdrievoudigen. De burgemeester bedankte de sector om New York te voorzien van twee miljard dollar aan belastinginkomsten en honderdtachtigduizend mensen een job te verschaffen, goed voor zo'n elf miljard dollar aan loon.

"Het mooie aan mode is dat de sector altijd vooruit kijkt", quote de Blasio Oscar de la Renta aan het einde van zijn speech. Wij pleiten alvast voor een Van Notenlaan, een Van Beirendoncktunnel, het Daeseleireviaduct en een Bollandplein. (KS)

"Niemand verdient dit meer", aldus de Blasio. "Oscar de la Renta was een gigant in deze industrie, en een onmisbaar deel van het DNA van New York." Welke street, avenue of boulevard voortaan vooraf gegaan zal worden door 'de la Renta' werd nog niet bekendgemaakt. Wel liet de Blasio weten dat de stad hun bijdrage van vijf miljoen dollar aan het Made in New York fonds - in leven geroepen om de mode-industrie van de stad te ondersteunen - zal verdrievoudigen. De burgemeester bedankte de sector om New York te voorzien van twee miljard dollar aan belastinginkomsten en honderdtachtigduizend mensen een job te verschaffen, goed voor zo'n elf miljard dollar aan loon."Het mooie aan mode is dat de sector altijd vooruit kijkt", quote de Blasio Oscar de la Renta aan het einde van zijn speech. Wij pleiten alvast voor een Van Notenlaan, een Van Beirendoncktunnel, het Daeseleireviaduct en een Bollandplein. (KS)