Eind 2001 verliet Marks & Spencer België na financiële problemen. In 2012 opende de keten een webshop in België, maar voor de fysieke terugkeer moesten fans dus wachten tot vandaag. In de flagship store in de Gulden Vlieslaan in Brussel vind je onder meer een uitgebreide kledingcollectie, woonartikelen, voeding, wijn en een café.

De opening werd bijgewoond door de Belgische actrice Marie Gillain en de algemeen directeur van Marks & Spencer Marc Bolland. Vanaf 10 uur stonden er al mensen aan te schuiven, terwijl de winkel pas om 12 uur de deuren opende.

Eind 2001 verliet Marks & Spencer België na financiële problemen. In 2012 opende de keten een webshop in België, maar voor de fysieke terugkeer moesten fans dus wachten tot vandaag. In de flagship store in de Gulden Vlieslaan in Brussel vind je onder meer een uitgebreide kledingcollectie, woonartikelen, voeding, wijn en een café. De opening werd bijgewoond door de Belgische actrice Marie Gillain en de algemeen directeur van Marks & Spencer Marc Bolland. Vanaf 10 uur stonden er al mensen aan te schuiven, terwijl de winkel pas om 12 uur de deuren opende.