De Spaanse modeketen Mango gaat de bestaande collecties uitbreiden. Zo komt er een collectie voor grote maten en een collectie die meer gericht zal zijn op jongeren tussen de 14 en 20 jaar. Dat schrijft Fashionunited.

Mango heeft al druk plannen gemaakt voor volgend jaar. Zo komen er al zeker twee nieuwe collecties bij, waarmee ze tegemoet willen komen aan twee (nieuwe) doelgroepen. Zo komt er vanaf 2014 een collectie voor vrouwen met een maatje meer en voor de meer jeugdige fans van het merk.

Dit jaar lanceerde het merk ook al twee nieuwe collecties: eentje voor kids en een sportcollectie. De collecties voor kinderen is gebaseerd op de vrouwencollectie en bevat voornamelijk basics. Er zijn ook schoenen, accessoires en ondergoed in de collectie.

De kidscollectie wordt verwacht in augustus, online zal de collectie al verkrijgbaar zijn vanaf midden juli. (LVR)

De Spaanse modeketen Mango gaat de bestaande collecties uitbreiden. Zo komt er een collectie voor grote maten en een collectie die meer gericht zal zijn op jongeren tussen de 14 en 20 jaar. Dat schrijft Fashionunited. Mango heeft al druk plannen gemaakt voor volgend jaar. Zo komen er al zeker twee nieuwe collecties bij, waarmee ze tegemoet willen komen aan twee (nieuwe) doelgroepen. Zo komt er vanaf 2014 een collectie voor vrouwen met een maatje meer en voor de meer jeugdige fans van het merk. Dit jaar lanceerde het merk ook al twee nieuwe collecties: eentje voor kids en een sportcollectie. De collecties voor kinderen is gebaseerd op de vrouwencollectie en bevat voornamelijk basics. Er zijn ook schoenen, accessoires en ondergoed in de collectie. De kidscollectie wordt verwacht in augustus, online zal de collectie al verkrijgbaar zijn vanaf midden juli. (LVR)