Vanaf donderdag 15 november ligt de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M in de geselecteerde winkels. Het Britse model Pixie Geldof, dochter van Sir Bob Geldof, werd al gespot met een accessoire uit de felbegeerde collectie. Ze heeft haar favorieten uit de collectie al mogen uitkiezen en verscheen op de MTV European Music Awards in Frankfurt met de knalroze 'snoepjes' clutch onder de arm.

De langverwachte collectie van Maison Martin Margiela voor H&M ligt vanaf donderdag in de geselecteerde winkels en we voorspellen een stormloop in de geselecteerde winkels. Het lijkt wel of iedereen fan is van de collectie en ook veel celebs zijn gek op de samenwerking. Zo zagen we op het lanceringsevenement in New York, enkele weken geleden, onder meer Sarah Jessica Parker in MMM voor H&M, net als Kanye West,

Julianne Moore en Selma Blair.

Afgelopen weekend, op de MTV Awards in Frankfurt, verscheen een accessoire uit de collectie van MMM voor H&M op de rode loper. Pixie Geldof in een jurk van House of Holland toonde haar Candy Clutch Bag, een handtas in de vorm van een snoepverpakking. De glimmende clutch, verkrijgbaar zowel in het roze als in het zilver, zal vanaf donderdag verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde verkooppunten van H&M voor 49,95 euro. (LVR)

Vanaf donderdag 15 november ligt de collectie van Maison Martin Margiela voor H&M in de geselecteerde winkels. Het Britse model Pixie Geldof, dochter van Sir Bob Geldof, werd al gespot met een accessoire uit de felbegeerde collectie. Ze heeft haar favorieten uit de collectie al mogen uitkiezen en verscheen op de MTV European Music Awards in Frankfurt met de knalroze 'snoepjes' clutch onder de arm. De langverwachte collectie van Maison Martin Margiela voor H&M ligt vanaf donderdag in de geselecteerde winkels en we voorspellen een stormloop in de geselecteerde winkels. Het lijkt wel of iedereen fan is van de collectie en ook veel celebs zijn gek op de samenwerking. Zo zagen we op het lanceringsevenement in New York, enkele weken geleden, onder meer Sarah Jessica Parker in MMM voor H&M, net als Kanye West, Julianne Moore en Selma Blair. Afgelopen weekend, op de MTV Awards in Frankfurt, verscheen een accessoire uit de collectie van MMM voor H&M op de rode loper. Pixie Geldof in een jurk van House of Holland toonde haar Candy Clutch Bag, een handtas in de vorm van een snoepverpakking. De glimmende clutch, verkrijgbaar zowel in het roze als in het zilver, zal vanaf donderdag verkrijgbaar zijn bij de geselecteerde verkooppunten van H&M voor 49,95 euro. (LVR)