Actrice Diane Kruger kiest voor een opvallende broek van Prabal Gurung tijdens een feestje van Vogue en Mac Cosmetics in Chateau Marmont in Los Angeles. Ze combineert de opvallende print met een simpele zwarte top, die haar navel bloot laat, en een lange gouden ketting. Ze maakt de look verder af met zwarte pumps, zwarte nagellak en een zwart-witte clutch. Voor haar lippen gebruikt ze knalroze lippenstift terwijl ze de rest van haar make-up eerder sober houdt.

Het etentje werd georganiseerd ter ere van de Amerikaans-Nepalese ontwerper Prabal Gurung door Vogue en MAC Cosmetics. Bij de genodigden waren o.a. Dita Von Teese, Emma Roberts, Amber Valetta en Zoe Saldana, allen gekleed in de creaties van de ontwerper. Prabal is momenteel een van de gewildste designers van het moment. Celebrities kiezen zowel voor zijn korte jurkjes als voor zijn lange avondjurken om te dragen op de rode loper.

Ook de Duitse actrice Diane Kruger houdt van zijn ontwerpen. Haar oog viel dit keer op een opvallende broek met waterlelieprint uit de herfstcollectie van 2013 van Prabal Gurung. De stijl van Diane Kruger is normaal gezien iets minder stoer, ze heeft dan ook een grote voorliefde voor vintage jurken. We spotten haar vaak in lange witte gewaden met veel kant of pluimen. In haar vrije tijd gaat ze voor korte kleurige jurkjes of een jeans. Ze droeg eerder al een lange grijze jurk en een korte witte jurk met pluimen van Prabal Gurung. (AV)

Actrice Diane Kruger kiest voor een opvallende broek van Prabal Gurung tijdens een feestje van Vogue en Mac Cosmetics in Chateau Marmont in Los Angeles. Ze combineert de opvallende print met een simpele zwarte top, die haar navel bloot laat, en een lange gouden ketting. Ze maakt de look verder af met zwarte pumps, zwarte nagellak en een zwart-witte clutch. Voor haar lippen gebruikt ze knalroze lippenstift terwijl ze de rest van haar make-up eerder sober houdt. Het etentje werd georganiseerd ter ere van de Amerikaans-Nepalese ontwerper Prabal Gurung door Vogue en MAC Cosmetics. Bij de genodigden waren o.a. Dita Von Teese, Emma Roberts, Amber Valetta en Zoe Saldana, allen gekleed in de creaties van de ontwerper. Prabal is momenteel een van de gewildste designers van het moment. Celebrities kiezen zowel voor zijn korte jurkjes als voor zijn lange avondjurken om te dragen op de rode loper. Ook de Duitse actrice Diane Kruger houdt van zijn ontwerpen. Haar oog viel dit keer op een opvallende broek met waterlelieprint uit de herfstcollectie van 2013 van Prabal Gurung. De stijl van Diane Kruger is normaal gezien iets minder stoer, ze heeft dan ook een grote voorliefde voor vintage jurken. We spotten haar vaak in lange witte gewaden met veel kant of pluimen. In haar vrije tijd gaat ze voor korte kleurige jurkjes of een jeans. Ze droeg eerder al een lange grijze jurk en een korte witte jurk met pluimen van Prabal Gurung. (AV)