Prima Donna lingerie is vooral geliefd bij dames met een grotere cupmaat omdat het label modieuze ontwerpen combineert met een zo optimaal mogelijke ondersteuning.

Lees hier het gesprek dat Weekend.be had met PrimaDonna-ontwerpster Carole Lambert

Maar wat met werknemers die helemaal niet weten hoe het voelt om borsten te hebben, laat staan hoe het voelt om zware borsten te hebben? Hoe beseffen zij welke last zij moeten verlichten, wat voor gewicht zij dagelijks moeten meetorsen? Het lingeriemerk bedacht een op het eerste zich ludieke, maar vooral ook nuttige actie waarbij mannen een hele dag aan het werk moesten met gewichtjes van anderhalve kilo (dus drie kilo in het totaal) rond hun nek. Hun reacties zijn voorspelbaar: rugpijn, nekpijn, een ongemakkelijk gevoel, maar vooral: nog meer gemotiveerd om vrouwen de steun te bieden die ze nodig hebben.

Prima Donna lingerie is vooral geliefd bij dames met een grotere cupmaat omdat het label modieuze ontwerpen combineert met een zo optimaal mogelijke ondersteuning. Maar wat met werknemers die helemaal niet weten hoe het voelt om borsten te hebben, laat staan hoe het voelt om zware borsten te hebben? Hoe beseffen zij welke last zij moeten verlichten, wat voor gewicht zij dagelijks moeten meetorsen? Het lingeriemerk bedacht een op het eerste zich ludieke, maar vooral ook nuttige actie waarbij mannen een hele dag aan het werk moesten met gewichtjes van anderhalve kilo (dus drie kilo in het totaal) rond hun nek. Hun reacties zijn voorspelbaar: rugpijn, nekpijn, een ongemakkelijk gevoel, maar vooral: nog meer gemotiveerd om vrouwen de steun te bieden die ze nodig hebben.