Lily-Rose Depp werd grootgebracht in een wereld waarin het poseren voor en dragen van Chanel erg normaal is. Haar moeder, zangeres Vanessa Paradis, is al sinds de jaren negentig ambassadrice van het label en Lily-Rose woonde al verschillende shows van Chanel bij. De laatste keer maakte ze zelfs deel uit van de show. Samen met haar moeder en talloze andere beroemdheden nam ze immers plaats aan de goktafels die de set vormden voor de Haute Couture show.

Karl Lagerfeld zag het potentieel van het zestienjarige meisje dat een perfecte kopie is van haar ouders. Een nieuwe muze is geboren. Toch is niet iedereen even enthousiast over deze modeshoot. De zwoele blikken zijn volgens critici ongepast voor een tiener en de beschrijving van 'baby-doll' die in het uitgezonden persbericht wordt gebruikt voor Lily-Rose versterkt deze mening.

Lagerfeld reageert als volgt: 'Lily-Rose is prachtig. Ze is een jong meisje van een nieuwe generatie met alle kwaliteiten van een ster.'

@chanelofficial

Een video die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

(LP)

Lily-Rose Depp werd grootgebracht in een wereld waarin het poseren voor en dragen van Chanel erg normaal is. Haar moeder, zangeres Vanessa Paradis, is al sinds de jaren negentig ambassadrice van het label en Lily-Rose woonde al verschillende shows van Chanel bij. De laatste keer maakte ze zelfs deel uit van de show. Samen met haar moeder en talloze andere beroemdheden nam ze immers plaats aan de goktafels die de set vormden voor de Haute Couture show. Karl Lagerfeld zag het potentieel van het zestienjarige meisje dat een perfecte kopie is van haar ouders. Een nieuwe muze is geboren. Toch is niet iedereen even enthousiast over deze modeshoot. De zwoele blikken zijn volgens critici ongepast voor een tiener en de beschrijving van 'baby-doll' die in het uitgezonden persbericht wordt gebruikt voor Lily-Rose versterkt deze mening. Lagerfeld reageert als volgt: 'Lily-Rose is prachtig. Ze is een jong meisje van een nieuwe generatie met alle kwaliteiten van een ster.' (LP)