Lily-Rose Depp als moderne Lolita voor Chanel

Lily-Rose Depp © Instagram

Na een rol in de laatste Haute Couture show van Chanel, mag de 16-jarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis zich het nieuwe gezicht noemen van het Franse modehuis. Stemmen gaan op dat ze te jong is voor de sensuele poses in de campagne.

Lily-Rose Depp werd grootgebracht in een wereld waarin het poseren voor en dragen van Chanel erg normaal is. Haar moeder, zangeres Vanessa Paradis, is al sinds de jaren negentig ambassadrice van het label en Lily-Rose woonde al verschillende shows van Chanel bij. De laatste keer maakte ze zelfs deel uit van de show. Samen met haar moeder en talloze andere beroemdheden nam ze immers plaats aan de goktafels die de set vormden voor de Haute Couture show.

Karl Lagerfeld zag het potentieel van het zestienjarige meisje dat een perfecte kopie is van haar ouders. Een nieuwe muze is geboren. Toch is niet iedereen even enthousiast over deze modeshoot. De zwoele blikken zijn volgens critici ongepast voor een tiener en de beschrijving van ‘baby-doll’ die in het uitgezonden persbericht wordt gebruikt voor Lily-Rose versterkt deze mening.

Lagerfeld reageert als volgt: ‘Lily-Rose is prachtig. Ze is een jong meisje van een nieuwe generatie met alle kwaliteiten van een ster.’

@chanelofficial

Een video die is geplaatst door Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) op

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content