Sinds de veiling van start ging op vrijdagavond, werden 61 biedingen uitgebracht. De opbrengst - goed voor ongeveer 660 muggennetten voor de bevolking van Burundi - gaat integraal naar de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel en de strijd tegen malaria. De hoogste bieder, wiens identiteit op dit ogenblik nog niet bekend is, streek een modereportage van vier pagina's op. U ontdekt de gulle gever op 26 januari in Knack Weekend.

De vierde editie van Music For Life wordt morgenavond afgesloten en mikt op 400000 netten, of twee miljoen euro. Onder meer dankzij een gift van de Vlaamse regering ter waarde van 300000 euro, was op dinsdagochtend ruim veertig procent van dit bedrag verzameld.

De resterende Music For Life-veilingen zijn ondertussen te vinden op eBay. Zo kunnen sportclubs tot morgenvroeg 11u een bod uitbrengen op een reportage in Sport/Voetbalmagazine. Uw bod moet minstens 1040 euro bedragen.

Wim Denolf

Sinds de veiling van start ging op vrijdagavond, werden 61 biedingen uitgebracht. De opbrengst - goed voor ongeveer 660 muggennetten voor de bevolking van Burundi - gaat integraal naar de verzoekplatenmarathon van Studio Brussel en de strijd tegen malaria. De hoogste bieder, wiens identiteit op dit ogenblik nog niet bekend is, streek een modereportage van vier pagina's op. U ontdekt de gulle gever op 26 januari in Knack Weekend. De vierde editie van Music For Life wordt morgenavond afgesloten en mikt op 400000 netten, of twee miljoen euro. Onder meer dankzij een gift van de Vlaamse regering ter waarde van 300000 euro, was op dinsdagochtend ruim veertig procent van dit bedrag verzameld. De resterende Music For Life-veilingen zijn ondertussen te vinden op eBay. Zo kunnen sportclubs tot morgenvroeg 11u een bod uitbrengen op een reportage in Sport/Voetbalmagazine. Uw bod moet minstens 1040 euro bedragen. Wim Denolf