Smartphone in de aanslag want actrice Kirsten Dunst neemt even de Instagram-account van Rodarte over.

Een week lang is Kirsten Dunst (31) heer en meester over de Instagram-account van het modelabel Rodarte. Dat schrijft de Nederlandse Elle.

De actrice is dol op het merk, en omgekeerd, en dit resulteerde in een unieke samenwerking. Het modelabel besloot om Kirsten Dunst te vragen als tijdelijke beheerder van de account.

Elke ochtend zal de Amerikaanse actrice een foto uit haar dagelijkse leven posten op het profiel van Rodarte. De foto's geven een inkijk in het persoonlijke leven van Kirsten Dunst en zijn heerlijk 'at random'. Benieuwd naar het fotografisch talent van Kirsten Dunst? Even @officialrodarte toevoegen aan je Instagram-contacten. (LVR)

Smartphone in de aanslag want actrice Kirsten Dunst neemt even de Instagram-account van Rodarte over. Een week lang is Kirsten Dunst (31) heer en meester over de Instagram-account van het modelabel Rodarte. Dat schrijft de Nederlandse Elle. De actrice is dol op het merk, en omgekeerd, en dit resulteerde in een unieke samenwerking. Het modelabel besloot om Kirsten Dunst te vragen als tijdelijke beheerder van de account. Elke ochtend zal de Amerikaanse actrice een foto uit haar dagelijkse leven posten op het profiel van Rodarte. De foto's geven een inkijk in het persoonlijke leven van Kirsten Dunst en zijn heerlijk 'at random'. Benieuwd naar het fotografisch talent van Kirsten Dunst? Even @officialrodarte toevoegen aan je Instagram-contacten. (LVR)