Frida Giannini, het Creatieve hoofd van het modelabel, laat zich inspireren door 'vintage- Gucci' en kiest enkele stukken uit haar vorige collecties om Olivia Wilde in de Formule 1-film 'Rush' te kleden. Dat schrijft de Britse Grazia.

'Rush', geregisseerd door Ron Howard, is een film over de Formule 1 in 1976. Het gouden tijdperk van het racen zeg maar. Frida Giannini, creatief directeur van het luxueuze modelabel, is aan boord gestapt van dit filmproject en gaat de twee hoofdrolspelers, Chris Hemsworth en Olivia Wilde, voorzien van glamoureuze kleding. Hiervoor ging Giannini grasduinen in haar eigen collecties en liet zich inspireren door Gucci.

Zo draagt Olivia Wilde onder meer een boho-bloemenjurk en een opvallende 'furry'-jas. Het ziet er allemaal erg mooi uit en Wilde zou wel eens het perfecte campagnegezicht voor het merk kunnen zijn. Frida is alvast heel enthousiast over de samenwerking en beschrijft de look van Olivia in 'Rush' als volgt: "Het is een mix van sexy en een onschuldige natuurlijkheid. Ze straalt in mijn ogen echt de stijl uit van die tijd. Het is een soort van mengeling van de stijl van Suzy Miller (het personage) en Olivia Wilde."

Dat de film een absolute 'fashion must-see' is, dat staat vast. Niet enkel Frida Giannini, maar ook de Italiaanse ontwerper Salvatore Ferragamo heeft enkele kostuums gecreëerd voor Daniel Brühl, die de rol van Niki Lauda voor zijn rekening zal nemen. De ontwerpen van Ferragamo worden vooral gekenmerkt door een klassieke afwerking en het gebruik van leer. (LVR)

Frida Giannini, het Creatieve hoofd van het modelabel, laat zich inspireren door 'vintage- Gucci' en kiest enkele stukken uit haar vorige collecties om Olivia Wilde in de Formule 1-film 'Rush' te kleden. Dat schrijft de Britse Grazia. 'Rush', geregisseerd door Ron Howard, is een film over de Formule 1 in 1976. Het gouden tijdperk van het racen zeg maar. Frida Giannini, creatief directeur van het luxueuze modelabel, is aan boord gestapt van dit filmproject en gaat de twee hoofdrolspelers, Chris Hemsworth en Olivia Wilde, voorzien van glamoureuze kleding. Hiervoor ging Giannini grasduinen in haar eigen collecties en liet zich inspireren door Gucci. Zo draagt Olivia Wilde onder meer een boho-bloemenjurk en een opvallende 'furry'-jas. Het ziet er allemaal erg mooi uit en Wilde zou wel eens het perfecte campagnegezicht voor het merk kunnen zijn. Frida is alvast heel enthousiast over de samenwerking en beschrijft de look van Olivia in 'Rush' als volgt: "Het is een mix van sexy en een onschuldige natuurlijkheid. Ze straalt in mijn ogen echt de stijl uit van die tijd. Het is een soort van mengeling van de stijl van Suzy Miller (het personage) en Olivia Wilde." Dat de film een absolute 'fashion must-see' is, dat staat vast. Niet enkel Frida Giannini, maar ook de Italiaanse ontwerper Salvatore Ferragamo heeft enkele kostuums gecreëerd voor Daniel Brühl, die de rol van Niki Lauda voor zijn rekening zal nemen. De ontwerpen van Ferragamo worden vooral gekenmerkt door een klassieke afwerking en het gebruik van leer. (LVR)