Front row: de moderne speeltuin van bekende kinderen?

Beroemde peuters als North West (1) en Harper Beckham (3) waren de voorbije dagen te spotten op de eerste rij van New Yorkse modeshows. Schattig of (letterlijk) volledig misplaatst? Oordeel vooral zelf.

Op de officiële eerste dag van de modeweek in New York, een kleine week geleden, stelde Kanye West zijn nieuwe collectie ‘Yeezy Collection’ voor. De rapper sloeg voor zijn nieuwe lijn de handen in elkaar met het sportmerk Adidas. Naast uiteraard zijn vrouw Kim K., was ook de kleine North te spotten op de eerste rij. Hoewel het niet de eerste keer was dat het meisje front row te zien was tijdens de modeweken, ging haar aanwezigheid deze keer niet onopgemerkt voorbij.

Nog voor de show van start ging, had North het moeilijk om stil te zitten op de schoot van mama Kim, duidelijk makend dat ze overal wou zijn, behalve daar. Even later werd de kleine North door Kim richting backstage geëscorteerd.

Het begin van de tegenspartelingen van North (1) die resulteerden in een hysterische huilbui.
Het begin van de tegenspartelingen van North (1) die resulteerden in een hysterische huilbui.© Reuters

Kanye had dan weer een erg bizarre uitleg voor de huilbui die zijn 18-maand oude dochtertje overkwam. “Ze maakte zich gewoon zorgen om haar papa. Ze wil niet meer dat mensen gemeen doen tegen hem, omdat ze weet dat haar papa van de wereld houdt en het alleen maar een mooiere plek wil maken.” Hoewel we Kanye gerust willen geloven, hoeft er voor ons helemaal geen verklaring worden gegeven voor de huilbui van North, want dat is nu eenmaal wat kindjes doen, en misschien is de eerste rij van een modeshow wel helemaal geen plek voor peuters.

Kim besluit dat de huilbui van North te veel commotie veroorzaakt en brengt haar dochtertje richting backstage.
Kim besluit dat de huilbui van North te veel commotie veroorzaakt en brengt haar dochtertje richting backstage.© Reuters

De modeweken betekenen niet enkel voor het gezin West-Kardashian-Jenner een plek voor familiale steun. Enkele dagen later was ook de gehele Beckham clan vertegenwoordigd tijdens de uiteenzetting van modeontwerper Victoria Beckham. Echtgenoot David, zonen Brooklyn (15), Romeo (11), Cruz (9), en dochtertje Harper (3) zaten trots op de eerste rij in afwachting van de show.

Ook Harper Beckham (3) zit tjdens de modeshow van haar moeder met haar gedachten elders en staart triest voor zich uit.
Ook Harper Beckham (3) zit tjdens de modeshow van haar moeder met haar gedachten elders en staart triest voor zich uit.© REUTERS

Alle ogen waren gericht op de lieftallige Harper, die ondanks haar jonge leeftijd braafjes op papa’s schoot het gebeuren in zich op nam. Net als Kim zat ook David naast de ijzige Vogue editor Anna Wintour, die zich deze keer niet moest ergeren aan de aanwezigheid van een klein meisje naast zich. Harper behield een coole en ontspannen blik, of was er eerder schrik in haar ogen af te leiden? Wie zal het zeggen. Hoewel het niet tot een huilen toe kwam, keek het meisje echter verre van gelukkig.

LD

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content