Versus ruilt de catwalk voor het basketbalveld. Letterlijk dan, want de show vond plaats op een geïmproviseerd veld, inclusief ring en lijnen in roomijskleuren.

Ontwerpers Christopher Kane en Donatella Versace toonden een collectie geïnspireerd op de sport, en dan vooral op de cheerleaders naast het veld. Dat wil zeggen: plooirokjes, shorts en korte hoodies in dezelfde kleuren als de lijnen, afgewisseld met zwart en wit.

Leuk detail: de print op de rok is gebaseerd op de het ritme dat een hartmonitor weergeeft tijdens het sporten. 1-0 voor team Versus.

Ellen De Wolf

Bekijk alle beelden van het Versus defilé op Catwalk Weekend.

Versus ruilt de catwalk voor het basketbalveld. Letterlijk dan, want de show vond plaats op een geïmproviseerd veld, inclusief ring en lijnen in roomijskleuren. Ontwerpers Christopher Kane en Donatella Versace toonden een collectie geïnspireerd op de sport, en dan vooral op de cheerleaders naast het veld. Dat wil zeggen: plooirokjes, shorts en korte hoodies in dezelfde kleuren als de lijnen, afgewisseld met zwart en wit. Leuk detail: de print op de rok is gebaseerd op de het ritme dat een hartmonitor weergeeft tijdens het sporten. 1-0 voor team Versus. Ellen De Wolf Bekijk alle beelden van het Versus defilé op Catwalk Weekend.