Geen print schreeuwt meer zomer dan bloemen. En laat dat nu het handelsmerk zijn van Erdem Moralioglu. De fanbasis van de jonge Canadees groeit ieder seizoen, en dat heeft allicht te maken met zijn talent om oerklassiekers als bloemen, kant en romantiek heruit te vinden op een bijzonder frisse manier (Erdem bedenkt zijn prints digitaal op computer).

Inspiratie voor de zomercollectie komt uit het melancholische boek Bonjour Tristesse van Françoise Sagan. Al zijn referenties naar een jong en verloren hoofdpersonage overbodig om te zien dat Erdem, met al zijn instincten, nog heel groot gaat worden.

Elke Lahousse Bekijk alle beelden van het Erdem defilé op Catwalk Weekend.

Geen print schreeuwt meer zomer dan bloemen. En laat dat nu het handelsmerk zijn van Erdem Moralioglu. De fanbasis van de jonge Canadees groeit ieder seizoen, en dat heeft allicht te maken met zijn talent om oerklassiekers als bloemen, kant en romantiek heruit te vinden op een bijzonder frisse manier (Erdem bedenkt zijn prints digitaal op computer). Inspiratie voor de zomercollectie komt uit het melancholische boek Bonjour Tristesse van Françoise Sagan. Al zijn referenties naar een jong en verloren hoofdpersonage overbodig om te zien dat Erdem, met al zijn instincten, nog heel groot gaat worden. Elke Lahousse Bekijk alle beelden van het Erdem defilé op Catwalk Weekend.