De gloednieuwe conceptstore F.R.E.D. (ofte Facility for Research, Expression and Development) wil meer zijn dan een kledingwinkel en maakt daarom bewust plaats voor experimenten en creatieve projecten. In samenwerking met modeontwerpers, kunstenaars en designers ondergaat het huis een voortdurende metamorfose.

Met de tentoonstelling van de Antwerpse Modeacademie geeft F.R.E.D. een eerste invulling aan haar creatieve experimenteerruimte. Vanaf 10 juli krijgen de bezoekers de kans om het werk van de eerstejaarsstudenten eens van dichtbij te bewonderen. Een unieke kijk achter de schermen die normaal gezien enkel is voorbehouden voor medestudenten, leerkrachten en juryleden. Elk silhouet wordt afzonderlijk uitgelicht zodat zelfs het kleinste detail de aandacht krijgt die het verdient.

Praktisch:

F.R.E.D. conceptstore, Kloosterstraat 13, 2000 Antwerpen

De gloednieuwe conceptstore F.R.E.D. (ofte Facility for Research, Expression and Development) wil meer zijn dan een kledingwinkel en maakt daarom bewust plaats voor experimenten en creatieve projecten. In samenwerking met modeontwerpers, kunstenaars en designers ondergaat het huis een voortdurende metamorfose. Met de tentoonstelling van de Antwerpse Modeacademie geeft F.R.E.D. een eerste invulling aan haar creatieve experimenteerruimte. Vanaf 10 juli krijgen de bezoekers de kans om het werk van de eerstejaarsstudenten eens van dichtbij te bewonderen. Een unieke kijk achter de schermen die normaal gezien enkel is voorbehouden voor medestudenten, leerkrachten en juryleden. Elk silhouet wordt afzonderlijk uitgelicht zodat zelfs het kleinste detail de aandacht krijgt die het verdient.