Zady liet zich inspireren door actrice Emma Watson voor een nieuwe collectie. De keuze voor de Britse actrice is niet vreemd, aangezien Watson zich al jaren inzet voor duurzame mode en in het verleden al samenwerkte met People Tree en Eco Age. Bovendien treft de moderne slavernij in de mode-industrie voornamelijk vrouwen, soms zelfs jonge meisjes. Een thema dat Emma Watson als 'UN Women's Goodwill Ambassador' nauw aan het hart ligt.

Koester je garderobe

Meestal benaderen merken celebrities voor samenwerkingen, maar in dit geval was het Emma Watson die Zady vroeg om een collectie voor haar te ontwerpen. De actrice wilde een tijdloze, klassieke collectie op de markt brengen, omdat duurzaamheid ook betekent dat de kleren die je koopt lang gedragen kunnen worden.

'De stuks zijn perfect voor op het werk, maar kunnen ook tijdens avondjes uit gedragen worden. Het is een capsulecollectie voor de moderne vrouw', licht Zady-oprichtster Maxine Bedat toe.

Instagram

De volledige capsulecollectie zal op 31 oktober beschikbaar zijn. Momenteel zijn er al twee stuks beschikbaar in voorverkoop op de webshop. Via Instagram kondigt Emma Watson nieuwe stuks aan, die vervolgens ook via voorverkoop beschikbaar worden gesteld.

Kijk op de webshop van Zady om de volledige collectie geïnspireerd door Emma Watson te ontdekken.

(LP)

Zady liet zich inspireren door actrice Emma Watson voor een nieuwe collectie. De keuze voor de Britse actrice is niet vreemd, aangezien Watson zich al jaren inzet voor duurzame mode en in het verleden al samenwerkte met People Tree en Eco Age. Bovendien treft de moderne slavernij in de mode-industrie voornamelijk vrouwen, soms zelfs jonge meisjes. Een thema dat Emma Watson als 'UN Women's Goodwill Ambassador' nauw aan het hart ligt.Koester je garderobeMeestal benaderen merken celebrities voor samenwerkingen, maar in dit geval was het Emma Watson die Zady vroeg om een collectie voor haar te ontwerpen. De actrice wilde een tijdloze, klassieke collectie op de markt brengen, omdat duurzaamheid ook betekent dat de kleren die je koopt lang gedragen kunnen worden. 'De stuks zijn perfect voor op het werk, maar kunnen ook tijdens avondjes uit gedragen worden. Het is een capsulecollectie voor de moderne vrouw', licht Zady-oprichtster Maxine Bedat toe. Instagram De volledige capsulecollectie zal op 31 oktober beschikbaar zijn. Momenteel zijn er al twee stuks beschikbaar in voorverkoop op de webshop. Via Instagram kondigt Emma Watson nieuwe stuks aan, die vervolgens ook via voorverkoop beschikbaar worden gesteld. Kijk op de webshop van Zady om de volledige collectie geïnspireerd door Emma Watson te ontdekken. (LP)