Het internet is dé plek bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar leuke kinderspulletjes. Een leuk jurkje of tof speelgoed, één klik en niet veel later ligt het in de brievenbus! Er is op het internet een ruim aanbod van Belgische kinderwebshops met een kleurrijk en origineel aanbod. Enkele voorbeelden zijn Pepatino, Lola Life Lines, Lovely Mariquita en Lou le chien.

Maar traditioneel winkelen heeft ook nog steeds heel wat charme. En daar komt Petit Bazaar de consumenten aan tegemoet: vijftig van de leukste Belgische kinderwebwinkels onder één dak in het ICC Gent. Tijdens dit evenement koop je o.a. kleding, speelgoed, kunstvoorwerpen, doopsuiker,decoratiespullen, enz... Bovendien maak je kennis met de mensen achter de webwinkels. Inmiddels is dit evenement aan zijn derde editie toe. De vorige edities waren al een enorm succes, met meer dan 2500 bezoekers.

Ook voor de allerkleinsten zijn er verschillende activiteiten voorzien: een speelhoek met babysit, een verzorgingshoek en kinderanimatie. Ook een hapje en drankje zijn voorzien. Bovendien is de toegang tot Petit Bazaar gratis.

Petit Bazaar

ICC-Citadelpark 1, 9000 Gent

op 20 juni 2010 van 10u tot 18u.

Het internet is dé plek bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar leuke kinderspulletjes. Een leuk jurkje of tof speelgoed, één klik en niet veel later ligt het in de brievenbus! Er is op het internet een ruim aanbod van Belgische kinderwebshops met een kleurrijk en origineel aanbod. Enkele voorbeelden zijn Pepatino, Lola Life Lines, Lovely Mariquita en Lou le chien. Maar traditioneel winkelen heeft ook nog steeds heel wat charme. En daar komt Petit Bazaar de consumenten aan tegemoet: vijftig van de leukste Belgische kinderwebwinkels onder één dak in het ICC Gent. Tijdens dit evenement koop je o.a. kleding, speelgoed, kunstvoorwerpen, doopsuiker,decoratiespullen, enz... Bovendien maak je kennis met de mensen achter de webwinkels. Inmiddels is dit evenement aan zijn derde editie toe. De vorige edities waren al een enorm succes, met meer dan 2500 bezoekers. Ook voor de allerkleinsten zijn er verschillende activiteiten voorzien: een speelhoek met babysit, een verzorgingshoek en kinderanimatie. Ook een hapje en drankje zijn voorzien. Bovendien is de toegang tot Petit Bazaar gratis. Petit Bazaar ICC-Citadelpark 1, 9000 Gent op 20 juni 2010 van 10u tot 18u.