1. "Dit is een foto uit de campagne voor de nieuwe handtas van Delvaux, 'The Hero'. Het is een tas voor jonge vrouwen, van mijn leeftijd, met een college feel, vandaar de uniformpjes. De foto is een visuele vertaling van hoe ik het merk zie: gewaardeerd en waardevol. De foto's zijn vrij strak en clean, monumentaal bijna door de vormen van het gebouw, met als speels contrast de twee bijna identieke meisjes in dezelfde outfits."

MARIE WYNANTS
© MARIE WYNANTS

2. "Max (Colombie van Oscar and the Wolf, red.) en ik kennen elkaar al jaren. We zijn ongeveer samen begonnen. Max is ook de enige man die ik gemakkelijk kan fotograferen. Hij is zo sierlijk en kent zijn lichaam zo goed dat het vanzelf gaat. Voor zijn nieuwe promobeelden zijn we met wat vrienden naar Marrakesh getrokken. De eclectische kledingstijl van Max past bij de sfeer van de stad. Alles klopte. We hebben alle foto's on the go gemaakt, niets is in scène gezet. Dit is mijn favoriete foto van die reis: door de donkere lucht heeft het bijna iets bevreemdend."

MARIE WYNANTS
© MARIE WYNANTS

3. "Vorig seizoen ben ik backstage beelden gaan maken voor de show van Ann Demeulemeester in Parijs. Ik ben het gewoon om veel tijd te krijgen voor een beeld, maar nu had ik anderhalf uur voor alles. Ik ben daarom heel gevoelsmatig te werk gegaan. Het was er heel hectisch, en toch hebben de foto's een intieme sfeer, alsof ze analoog gemaakt zijn. Ik heb die dag veel geleerd over hoe ik naar de dingen kijk."

MARIE WYNANTS
© MARIE WYNANTS

mariewynants.com

1. "Dit is een foto uit de campagne voor de nieuwe handtas van Delvaux, 'The Hero'. Het is een tas voor jonge vrouwen, van mijn leeftijd, met een college feel, vandaar de uniformpjes. De foto is een visuele vertaling van hoe ik het merk zie: gewaardeerd en waardevol. De foto's zijn vrij strak en clean, monumentaal bijna door de vormen van het gebouw, met als speels contrast de twee bijna identieke meisjes in dezelfde outfits."2. "Max (Colombie van Oscar and the Wolf, red.) en ik kennen elkaar al jaren. We zijn ongeveer samen begonnen. Max is ook de enige man die ik gemakkelijk kan fotograferen. Hij is zo sierlijk en kent zijn lichaam zo goed dat het vanzelf gaat. Voor zijn nieuwe promobeelden zijn we met wat vrienden naar Marrakesh getrokken. De eclectische kledingstijl van Max past bij de sfeer van de stad. Alles klopte. We hebben alle foto's on the go gemaakt, niets is in scène gezet. Dit is mijn favoriete foto van die reis: door de donkere lucht heeft het bijna iets bevreemdend."3. "Vorig seizoen ben ik backstage beelden gaan maken voor de show van Ann Demeulemeester in Parijs. Ik ben het gewoon om veel tijd te krijgen voor een beeld, maar nu had ik anderhalf uur voor alles. Ik ben daarom heel gevoelsmatig te werk gegaan. Het was er heel hectisch, en toch hebben de foto's een intieme sfeer, alsof ze analoog gemaakt zijn. Ik heb die dag veel geleerd over hoe ik naar de dingen kijk."mariewynants.com