Het Amerikaanse model Christy Turlington poseert voor de nieuwe Calvin Klein Underwear-campagne. Het 44-jarige model, die in de jaren 90 ook al voor het merk poseerde, lijkt geen dag ouder te zijn geworden.

Christy Turlington maakte in de jaren '90 al grote indruk als model voor Calvin Klein Underwear. Met haar natuurlijke look en eindeloze benen wist ze iedereen te verbazen. Nu, 25 jaar later, doet Turlington dit nog eens over. Ze volgt het Nederlandse model Lara Stone - die in mei beviel van haar eerste kindje - op als gezicht van het ondergoed van Calvin Klein.

Dat Christy Turlington intussen 44 is, daar is in de nieuwe reclamecampagne van Calvin Klein Underwear maar weinig van te merken. De sierlijke zwart-witfoto's tonen een nog steeds prachtige Turlington gehuld in een fijn zwart lingeriesetje.

In onderstaand filmpje vertelt Christy Turlington over het begin van haar modellencarière en haar samenwerking met Calvin Klein. Er verschijnt ook

een beeld uit de nieuwe lingeriecampagne. (EL)

Het Amerikaanse model Christy Turlington poseert voor de nieuwe Calvin Klein Underwear-campagne. Het 44-jarige model, die in de jaren 90 ook al voor het merk poseerde, lijkt geen dag ouder te zijn geworden. Christy Turlington maakte in de jaren '90 al grote indruk als model voor Calvin Klein Underwear. Met haar natuurlijke look en eindeloze benen wist ze iedereen te verbazen. Nu, 25 jaar later, doet Turlington dit nog eens over. Ze volgt het Nederlandse model Lara Stone - die in mei beviel van haar eerste kindje - op als gezicht van het ondergoed van Calvin Klein. Dat Christy Turlington intussen 44 is, daar is in de nieuwe reclamecampagne van Calvin Klein Underwear maar weinig van te merken. De sierlijke zwart-witfoto's tonen een nog steeds prachtige Turlington gehuld in een fijn zwart lingeriesetje. In onderstaand filmpje vertelt Christy Turlington over het begin van haar modellencarière en haar samenwerking met Calvin Klein. Er verschijnt ook een beeld uit de nieuwe lingeriecampagne. (EL)