Iedereen, van over heel de wereld, kan deelnemen aan de online zoektocht om een breibox te bemachtigen. In de 'Knit Karl'-dozen zitten breinaalden, een patroon van één van de vier uniseks ontwerpen van Karl Lagerfeld en merinowol van Woolmark om mee aan de slag te gaan. De wol in het pakket is honderd procent natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

Er zijn slechts 777 dozen in omloop en de wedstrijd om een box te versieren loopt van 7 februari tot 7 maart. Waarom al die zevens? Het was het favoriete getal van Karl Lagerfeld en dus een symbolische ode aan de overleden ontwerper.

Een leuk weetje is dat Karl Lagerfeld in 1954 de Woolmark Prize in de wacht sleepte in de jassencategorie. Hij was toen nog maar 21 jaar oud. Vanaf dit jaar zullen alle wollen stuks van het modehuis Karl Lagerfeld bovendien gemaakt worden van Woolmarkwol.

Wie wil deelnemen moet op zoek naar exclusieve codes, die je kunt invoeren op de website Knitkarl.com

Word jij de gelukkige die een code te pakken krijgt en een box kunt bemachtigen?, Karl Lagerfeld
Word jij de gelukkige die een code te pakken krijgt en een box kunt bemachtigen? © Karl Lagerfeld

Je kunt de codes om deel te nemen aan de wedstrijd op verschillende platformen verzamelen. Hoe meer codes je vindt, hoe groter je kansen om een van de Knit Karl-breisets te winnen. Waag je kans met deze exclusieve gelukscode van Knack Weekend: KLW47RJ4.

Iedereen, van over heel de wereld, kan deelnemen aan de online zoektocht om een breibox te bemachtigen. In de 'Knit Karl'-dozen zitten breinaalden, een patroon van één van de vier uniseks ontwerpen van Karl Lagerfeld en merinowol van Woolmark om mee aan de slag te gaan. De wol in het pakket is honderd procent natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Er zijn slechts 777 dozen in omloop en de wedstrijd om een box te versieren loopt van 7 februari tot 7 maart. Waarom al die zevens? Het was het favoriete getal van Karl Lagerfeld en dus een symbolische ode aan de overleden ontwerper. Een leuk weetje is dat Karl Lagerfeld in 1954 de Woolmark Prize in de wacht sleepte in de jassencategorie. Hij was toen nog maar 21 jaar oud. Vanaf dit jaar zullen alle wollen stuks van het modehuis Karl Lagerfeld bovendien gemaakt worden van Woolmarkwol. Wie wil deelnemen moet op zoek naar exclusieve codes, die je kunt invoeren op de website Knitkarl.com