Met weelderige rondingen, maar goed in haar vel zit de 33-jarige Franse modeblogster Big Beauty, alias Stéphanie Zwicky. De flair en uitstraling van de Parisienne vielen ook postordermerk La Redoute op, dat haar vroeg een collectie te ontwerpen voor zijn lijn Taillisime, bestemd voor zwaardere vrouwen.

Big Beauty creëerde samen met de stylisten van Taillissime tien kledingstukken, onder andere een lange voilejurk, een tuniek met print van haar portret, een jurk met marinemotief en een jeansbermuda. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 42 en strekken tot maat 50. "Ze zijn bedoeld voor jonge, ronde vrouwen die zin hebben hun garderobe te voorzien van een vrolijke noot", aldus de blogster en actrice.

De collectie is verkrijgbaar vanaf maart. Voor wie zou aarzelen. "Stijl is geen maat, maar een attitude", zo luidt het motto van Big Beauty.

Ann Heylens.

http://www.leblogdebigbeauty.com

Met weelderige rondingen, maar goed in haar vel zit de 33-jarige Franse modeblogster Big Beauty, alias Stéphanie Zwicky. De flair en uitstraling van de Parisienne vielen ook postordermerk La Redoute op, dat haar vroeg een collectie te ontwerpen voor zijn lijn Taillisime, bestemd voor zwaardere vrouwen. Big Beauty creëerde samen met de stylisten van Taillissime tien kledingstukken, onder andere een lange voilejurk, een tuniek met print van haar portret, een jurk met marinemotief en een jeansbermuda. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf maat 42 en strekken tot maat 50. "Ze zijn bedoeld voor jonge, ronde vrouwen die zin hebben hun garderobe te voorzien van een vrolijke noot", aldus de blogster en actrice. De collectie is verkrijgbaar vanaf maart. Voor wie zou aarzelen. "Stijl is geen maat, maar een attitude", zo luidt het motto van Big Beauty. Ann Heylens.http://www.leblogdebigbeauty.com