De Future of Fashion Competition wordt georganiseerd door Who's Next Paris en Not Just a Label. De organisatie selecteerde drie veelbelovende merken die hun talent mogen gaan tonen tijdens de Paris Fashion Week SS17. Er waren 800 kandidaten, waarvan drie labels eruit sprongen. Een van deze merken in het Belgische label van Ilke Cop. Zij viel op door haar oog voor detail, 100% Made in Belgium label en inzet om fair te produceren.

In de categorie van prêt-à-porter vrouwenmode blonk Ilke Cop uit. 'Voor Ilke is het produceren van duurzame mode geen zaak van ontwerpen voor een nichemarkt, maar de enige optie. Ze vindt dat het haar verantwoordelijkheid is om fair fashion te creëren, wat resulteert in een esthetische vrijheid,' aldus de organisatie.

(LP)

De Future of Fashion Competition wordt georganiseerd door Who's Next Paris en Not Just a Label. De organisatie selecteerde drie veelbelovende merken die hun talent mogen gaan tonen tijdens de Paris Fashion Week SS17. Er waren 800 kandidaten, waarvan drie labels eruit sprongen. Een van deze merken in het Belgische label van Ilke Cop. Zij viel op door haar oog voor detail, 100% Made in Belgium label en inzet om fair te produceren. In de categorie van prêt-à-porter vrouwenmode blonk Ilke Cop uit. 'Voor Ilke is het produceren van duurzame mode geen zaak van ontwerpen voor een nichemarkt, maar de enige optie. Ze vindt dat het haar verantwoordelijkheid is om fair fashion te creëren, wat resulteert in een esthetische vrijheid,' aldus de organisatie. (LP)