In de clip van 'Atlantis' draagt zangeres Azealia Banks kleding van Martine Rose for Asos. Azealia is een super fan van ASOS en is ook een gezicht van de komende kerstcampagne van het merk.

Zoals de naam van het nieuwe nummer 'Atlantis' doet vermoeden duikt Azealia Banks voor de videoclip van het nummer in het water: een rit op dolfijnen, een wilde achtervolging door kwallen, maar ook koraal en schelpen krijgen een rol in de clip. Maar het is geen 'gewone' zee: het water is een psychedelische weerspiegeling van een oceaan in de ogen van Azealia Banks. In het universum van Azealia Banks is namelijk alles mogelijk.

Denk voor de styling van de videoclip van 'Atlantis' aan de Amerikaanse serie 'The Fresh Prince of Bel Air' dat zich zou afspelen in het midden van de zee: het is luid, kleurrijk en compleet nineties. Azealia gaat helemaal op in de stijl van de jaren 90 en verschijnt in een 'bomber jacket', acid prints, korte tops en fluokleuren.

Ontwerpster Martine Rose was de geknipte persoon om Azealia Banks te kleden voor deze muziekvideo. Het modelabel van Rose staat namelijk bekend om het gebruik van lycra en schreeuwerige prints. Martine Rose ontwerpt enkel voor mannen, maar voor Asos maakte ze een uitzondering. Voor het eerst ontwierp ze een vrouwenlijn, exclusief voor Asos.

In 'Atlantis' draagt Azealia verschillende ontwerpen uit de collectie van Martine Rose voor Asos. Voorbeelden hiervan zijn de felgekleurde 'bomber jacket', een korte top met ster, een baseballpet en een kleurrijke fietsbroek. Als je de onderwater look van Azealia graag bij jezelf zou aanmeten is er één adres: Asos. (LVR)

In de clip van 'Atlantis' draagt zangeres Azealia Banks kleding van Martine Rose for Asos. Azealia is een super fan van ASOS en is ook een gezicht van de komende kerstcampagne van het merk. Zoals de naam van het nieuwe nummer 'Atlantis' doet vermoeden duikt Azealia Banks voor de videoclip van het nummer in het water: een rit op dolfijnen, een wilde achtervolging door kwallen, maar ook koraal en schelpen krijgen een rol in de clip. Maar het is geen 'gewone' zee: het water is een psychedelische weerspiegeling van een oceaan in de ogen van Azealia Banks. In het universum van Azealia Banks is namelijk alles mogelijk. Denk voor de styling van de videoclip van 'Atlantis' aan de Amerikaanse serie 'The Fresh Prince of Bel Air' dat zich zou afspelen in het midden van de zee: het is luid, kleurrijk en compleet nineties. Azealia gaat helemaal op in de stijl van de jaren 90 en verschijnt in een 'bomber jacket', acid prints, korte tops en fluokleuren. Ontwerpster Martine Rose was de geknipte persoon om Azealia Banks te kleden voor deze muziekvideo. Het modelabel van Rose staat namelijk bekend om het gebruik van lycra en schreeuwerige prints. Martine Rose ontwerpt enkel voor mannen, maar voor Asos maakte ze een uitzondering. Voor het eerst ontwierp ze een vrouwenlijn, exclusief voor Asos. In 'Atlantis' draagt Azealia verschillende ontwerpen uit de collectie van Martine Rose voor Asos. Voorbeelden hiervan zijn de felgekleurde 'bomber jacket', een korte top met ster, een baseballpet en een kleurrijke fietsbroek. Als je de onderwater look van Azealia graag bij jezelf zou aanmeten is er één adres: Asos. (LVR)